Expo Che
Image default
Auto

Bestelauto leasen

Bestelauto leasen
Wist u dat de meeste bedrijfsauto’s die rondrijden geleaset worden? Er zijn maar weinig ondernemers die hun geld durven te investeren in een eigen auto van de zaak. Het is ook de vraag of het verstandig is om te investeren in iets dat zijn waarde na verloop van tijd verliest. U kunt het allerbeste een auto zakelijk leasen. Het leasebedrijf koopt de bestelauto voor u aan en doet dus de investering. U kunt ervoor kiezen om de bestelauto wel op uw bedrijfsbalans te zetten of juist niet. We helpen u grgaag de juiste keuze te maken. Daarvoor kunnen e u diverse leasevormen aanbieden. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering, wensen en mogelijkhed, kunnen we u zelfs al het werk uit handen nemen. Desgewenst regelen we de autoverzekering voor u, de betalingen voor de wegenbelasting, een brandstofpas en vervangend vervoer. Natuurlijk regelen we ook de onderhoud en evnteuele autoreparaties voor u. Deze betalen we ook, afhankelijk van de leasevorm. Uw bestelauto kunt u zelf uitkiezen en eventueel naar wens aanpassen of inrichten.

Zakelijke leasevormen voor ZZP en eenmanszaak
We kunnen u diverse leasevormen aanbieden. Voor ZZP’ers en eenmansbedrijven zijn de meest toegankelijke en gebruikte leasevormen financial lease en operational lease. Met financial lease doen wij de investering voor u. Wij betalen de auto maar factureren deze aan uw bedrijf. We maken de afspraak met u dat u maandelijks een gedeelte aflost. Ondertussen bent u al wel economisch eiegnaar van de auto, zodat u deze op uw bedrijfsbalans kunt plaatsen. Vanuit fiscaal oogpunt gezien hebt u de investering gedaan, aangezien u economisch en juridisch eigenaar bent. Daardoor is de BTW over het aankoopbedrag afrekbaar. Ook mag u aanspraak maken op de kleine investeringsaftrek, renteaftrek. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de afschrijvingskosten voor de auto, waarmee u kunt ‘spelen’. Met operational lease huurt de de auto eigenlijk. Wij doen de investering, de reparaties en het onderhoud. Ook regelen we een goede (allrisk) autoverzekering en betalen we de wegenbelasting voor u. U betaalt per maand een vast bedrag en op het eind van uw leasetermijn kunt u de bestelauto zelfs overnemen.

Uw mobiliteitsvraag is onze oplossing!
Weet u zelf niet zo goed welke leasevorm de juiste voor u als ZZP’er of eenmansbedrijf is? Vraag onze adviseurs naar de juiste oplossing! Ook voor andere ‘leasevragen’ kunt u altijd bij ons terecht.

 

http://www.autoleasecentrale.nl/bestelauto-leasen/