Expo Che
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up

Hé jij daar, mooie vrouw! Je gaat nooit zonder make-up de deur uit? Maar je bent het beu om daarom dagelijks zo lang voor de spiegel te moeten staan?

Dan kan Permanent Finezza jou een heel eenvoudige oplossing bieden! Professionele en uiterst ervaren medewerkers brengen bij jou een permanente make-up aan, zodat je ’s morgens niet langer zorgen hebt over hoe je uiterlijk eruitziet.

Wees gerust, een natuurlijk resultaat wordt nagestreefd zodat je een comfortabele verfijning van jouw ogen, wenkbrauwen en lippen kan ervaren. Je straalt dus zonder enige moeite en je doet dit elke dag opnieuw dankzij onze permanente make-up. Zorgeloos. De tijd die je jezelf zo kan besparen, kan je vanaf nu gebruiken voor andere zaken, zoals het in orde brengen van je kapsel, een gezond ontbijt, de schooltassen van je kinderen of een deugddoend gesprek met je partner bij een lekkere tas geurende koffie.

Bij Permanent Finezza wordt hygiëne extra hoog in het vaandel gedragen. Alle materialen worden, net als de te behandelen huid, op voorhand ontsmet. Dit gebeurt volgens de meest kritische normen. Alle medewerkers dragen uiteraard ook steriele handschoenen, opdat de behandelingen in de meest veilige omstandigheden kunnen gebeuren.

Bij Permanent Finezza krijg je ook een gegarandeerde opvolging. Voor een evaluatie en een eventuele nabehandeling zal op voorhand reeds een datum worden afgesproken!

De tarieven vind je op de website. Aarzel niet om contact op te nemen voor een eerste kennismakend gesprek. Permanent Finezza wil er immers voor zorgen dat aan al je wensen en verwachtingen perfect wordt voldaan!

http://www.finezzapmu.be/nl/Behandelingen/Permanente-Make-Up