Expo Che
Image default
Bedrijven

Isolatie spouwmuur aankopen? www.isolatie-spouwmuur.info

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

U bent net getrouwd en bent de trotse eigenaar geworden van een woning van voor 1980. Helaas wilt dit ook vaak zeggen dat de spouw nog niet voor zien is van spouwmuurisolatie . Als verantwoordelijke burger wilt u graag actief bijdragen op ecologisch vlak en de  financiële voordelen ervaren die dit type van isolatie u aanreikt. Dan is er alleszins al heuglijk nieuws. De Vlaamse overheid moedigt u namelijk aan bij de plaatsing van spouwisolatie en door middel van een aanmoedigingspremie van maar liefst 6,00 EURO voor iedere m² geplaatste  spouwisolatie en dit zonder gelde beperkingen.

Geniet van honderden euro’s voordeel per jaar

Op de hoogte van uw energiefactuur heeft het plaatsen van spouwmuurisolatie een groot effect en het is hierdoor ideaal om woningen voor 1980 met rendement te gaan isoleren. In amper 2 dagen is deze klus geklaard. Door de isolatie van de spouwmuur zijn koudebruggen verleden tijd wat een gunstige impact heeft op  de energieprestaties van de woning. U heeft  minder warmteverlies en een verdere daling van de energiefactuur is het eindresultaat. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie genereert zo tot honderden euro’s voordeel per jaar.  De plaatsing van spouwmuurisolatie levert zo eveneens een reductie van 20% gasverbruik op.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de plaatsing van de meest ideale spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/