Een boek uitgeven in eigen beheer. Hoe gaat dat in zijn werk?

Je wilt een boek uitgeven in eigen beheer. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Het uitgeven van een boek in eigen beheer is vaak lastiger dan gedacht. Toch staat het bij veel mensen op hun bucketlist. Ben jij een van deze mensen? Schakel dan de hulp in BigBusinessPublishers. Door de jaren heen hebben zij tal van schrijvers geholpen bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Men biedt jou de juiste begeleiding die je nodig hebt bij het publiceren van een boek. Zo stuur jij het boek met behulp van instructies naar het distributiebedrijf CB. Daarnaast ontvang je een lijst van materialen die je nodig hebt om jouw boek te etaleren in een webwinkel als Bol.com. Tenslotte zorg je zelf voor de marketing en publiciteit van jouw boek, zodat iedereen weet dat jouw boek te koop is. Op die manier kun jij een boek uitgeven in eigen beheer en heb je niet te veel kosten.

Boek in eigen beheer uitgeven: meer dan alleen quitte spelen met de kosten

Je droom is eindelijk werkelijkheid geworden. Je gaat een boek uitgeven in eigen beheer! Als je een boek in eigen beheer gaat uitgeven, wil je natuurlijk niet alleen quitte spelen met de kosten. Uiteindelijk wil je er geld aan verdienen, nietwaar? Hierbij helpt BigBusinessPublishers je graag. Samen met hen stel je een plan van aanpak op, zodat je uiteindelijk meer klanten en opdrachtgevers binnenhaalt. Wat het gevolg hiervan is? Je gaat meer verdienen nadat jij jouw boek bent gaan uitgeven. Afhankelijk van jouw wensen liggen de kosten van het uitgeven van een boek tussen de €7.000 en €10.000. Bij een winkelprijs van €20 is de investering na een verkoop van 900 tot 1.500 exemplaren terugverdiend. Bespreek de mogelijkheden voor jouw boek!

Ontvang hulp bij het uitgeven van je boek in eigen beheer

Heb je een romantisch boek geschreven? Een boek over de opwarming van de aarde? Of heb je een non-fictie boek geschreven over het leven van een sportlegende? Wat voor soort boek je ook geschreven hebt, je wilt deze natuurlijk graag uitgeven in eigen beheer. Een boek uitgeven doe je met behulp van BigBusinessPublishers. Men begeleidt iedere schrijver op de manier die hij of zij voor ogen heeft. Dat kan gaan over de vormgeving van de kaft, maar ook over de distributie van het boek of de publiciteit die nodig is om jouw boek onder de aandacht te brengen. Je mag een persoonlijke aanpak verwachten bij het uitgeven van je boek én je hebt niet te veel kosten. Waar gaat jouw boek over?