U kunt u uw ontslagvergoeding laten berekenen door het Juridisch Platform

Laat uw ontslagvergoeding berekenen door een specialist wanneer u wordt ontslagen. Met een arbeidsovereenkomst van meer dan twee jaar is er vaak recht op een vergoeding. De ontslagvergoeding kunt u zien als een compensatie om toekomstig inkomensverlies op te vangen. Krijgt u een transitievergoeding, dan is dat vooral bedoeld om een nieuwe baan te vinden. Voor het verkrijgen van die vergoedingen moet u wel wat kennis hebben van het arbeidsrecht. Omdat er bij ontslag al veel op u af komt, is het verstandig een arbeidsjurist in te schakelen, ook voor het berekenen van de ontslagvergoeding. Deze jurist kan de juiste argumenten aanvoeren en weet precies wat uw rechten zijn.

Geen ontslag met wederzijds goedvinden? Juridisch adviesbureau vertegenwoordigt u bij de rechtbank

De fijnste manier om uw ontslag te krijgen is een ontslag met wederzijds goedvinden, is dit niet het geval, dan is het verstandig om uw ontslagvergoeding te berekenen. Helaas ook voor dat u wordt ontslagen terwijl u het daar niet mee eens bent. Een werkgever heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid een arbeidscontract te laten beëindigen door een kantonrechter. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u zich laten bijstaan door een arbeidsjurist bij de rechtbank. De arbeidsjurist heeft niet alleen verstand van alle regels omtrent het ontslag, maar weet bijvoorbeeld ook hoeveel ontslagvergoeding u kunt vragen. Zij kunnen gemakkelijk voor u uw maximale ontslagvergoeding berekenen. Schakelt u een arbeidsjurist van een juridisch adviesbureau in, dan heeft u de meeste kans uw recht op een uitkering te behouden, een hogere ontslagvergoeding te verkrijgen of een getuigschrift voor toekomstige werkgevers te krijgen.

Specialist in arbeidsrecht biedt ontslagbegeleiding; laat uw ontslagvergoeding berekenen

Wanneer u bang bent om in de financiële malaise te komen na uw ontslag is het verstandig om eerst uw ontslagvergoeding te berekenen. Vaak krijgt u nog een bepaald bedrag mee na uw ontslag. Schakel dan een specialist in arbeidsrecht in, die helpt u namelijk met specialistische ontslagbegeleiding. Deze juridisch adviseur helpt u niet alleen bij ontslag met wederzijds goedvinden, maar ook wanneer u bent ontslagen wegens disfunctioneren, een verstoorde arbeidsrelatie, verwijtbaar handelen of nalaten, werkweigering of frequent ziekteverzuim. De juridisch adviseur bekijkt dan de rechten van u als werknemer, bijvoorbeeld naar aanleiding van uitspraken van het UWV. En laat de specialist uw ontslagvergoeding berekenen. Samen met u zoekt de arbeidsjurist van een gespecialiseerd juridisch adviesbureau de beste oplossing.