Een koffiemachine op het werk nodig? Wij helpen met uw keuze

Tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Daarnaast is ook een goede koffiemachine van groot belang. Zeker als u weet dat 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie van belang vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar de verschillende apparaten die bij uw werkomgeving passen? Lees dan deze tips.

Koffiebonen en de verschillen

Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden voor op het werk, zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen immers voor de intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Het grootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een heerlijke koffie die helemaal naar eigen wens is. Arabica bonen zijn toch wel veruit de populairste bonen in Nederland. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen van Daeac die stuk voor stuk koffie verzorgen die heerlijk is en u niet kunt laten staan. 

Koffiemachine voor op het werk

Met een koffiemachine op het werk voor verse bonen geniet u elke dag van een heerlijke, verse espresso, cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen worden in de koffiemachine eerst tot een gemalen koffie gemalen, waarna er, onder zeer hoge druk, warm water doorheen wordt geperst. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak die koffie hoort te hebben. Het is bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. En dat is wel zo fijn met veel werknemers. 

Thuis genieten we van ons eigen ritueel koffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/