Ontdekt de heerlijke complexe smaak van Kopke Twany port

Voor een heerlijke borrelavond schaft u een prachtige fles port van Kopke aan. Dit merk heeft al meerdere maten bewezen een van de beste port te produceren. Heeft u een favoriet? Bijvoorbeeld de Kopke Tawny port? De Kopke Finy Tawny port? Of de Kopke Fine White port? Het zijn allen varianten die u bestelt in de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Iedere fles is uitgebreid omschreven, zodat u precies weet wat voor smaken en aroma’s u kunt verwachten en uit welke streek de port afkomstig is. Maar wat voor borrelplank serveert u het beste bij de port? Met de serveertips weet u precies hoe u de fles het beste combineert.

Een avond borrelen met de Kopke Tawny port

Welke smaken heeft u nodig bij een borrelavond? Waarschijnlijk heeft u kaas en worstjes, maar welke drank past hier goed bij? In de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl kiest u uit een uitgebreid assortiment port, zoals bijvoorbeeld Kopke Tawny port. Deze wijn serveert u perfect bij diverse borrelplanken. Hierbij kunt u denken aan oude kaas en patés, foie gras met aubergine en noten, maar ook chocoladecake en notenbrood met geitenkaas lenen zich uitstekend om te combineren met Kopke Tawny port. Voor een aantrekkelijke prijs bestelt u een fles online en proeft u binnenkort de port die 10 jaar gerijpt is op houten vaten. Met wat voor delicatessen combineert u een Kopke Tawny port het liefst?

Kopke Tawny port uit de Douro Valley

Wist u dat port voornamelijk wordt geproduceerd in Portugal, specifiek de Douro Valley? De kans is groot dat u dit drankje heeft gedronken bij een kaasplankje in een restaurant of borrel thuis. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?