Vis bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Het bestellen van uw vis is wellicht iets wat u nog niet eerder heeft gedaan. Op het moment dat u doet, wilt u wel verzekerd zijn van goede kwaliteit. Daarvoor gaat u naar Fieret’s Vishandel. Met het uitgebreide assortiment heeft u genoeg keus. Als u vis gaat kopen is het fijn dat u hierbij hulp krijgt van een specialist. Die gaat namelijk met veel zorg om met de producten. Daarnaast beschikken ze over ruime kennis van schaal- en schelpdieren, gerookte vis en verse vis. Welke vis is het lekkerst voor op de BBQ? Wat voor groentes passen bij gerookte zalm? Tijdens uw bezoek aan de winkel worden al uw vragen door een specialist beantwoord.

Snelle levering van de vis die u wilt kopen

Het voordeel van vis online kopen, is dat u een hoop tijd bespaard omdat u niet langs een winkel hoeft. U bestelt alles eenvoudig in de webshop van Fieret’s Vishandel. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Vis bestellen voor uw diner

Wilt u heerlijke vis om te kopen voor uw diner met vrienden of de barbecue dit weekend? Bestel dit dan eenvoudig online via de webshop van Fieret’s Vishandel. Uw online bestelling wordt snel verwerkt. Gaat u vis bestellen, dan bekijkt u de producten eenvoudig in het assortiment. Deze zijn voorzien van een prijs, meestal per 100 gram of 1 kg. Vervolgens heeft u in uw winkelmandje een duidelijk overzicht van de bestelling en de bijbehorende prijs. Is het bedrag van uw bestelling boven de 50 euro? Dan heeft u geen extra kosten voor de verzending. U bespaart tijd, want voor het bestellen van uw verse vis hoeft u de deur niet uit!