Expo-che

Heeft u hulp nodig bij de verkoop van uw bedrijf?

Heeft u de belangrijke beslissing genomen om uw bedrijf te koop aan te bieden? Dit was waarschijnlijk een emotionele en lastige beslissing. U heeft immers veel tijd gestoken in het opzetten en draaiende houden van uw bedrijf. Bij de verkoop van uw bedrijf kunt u daarom wel wat hulp gebruiken van een specialist als Fidor Corporate Finance. Deze adviseurs hebben jarenlange ervaring en expertise op dit gebied. In de dienstverlening ligt de focus altijd op de ondernemer én de onderneming. Uw belang staat centraal. U wordt volledig ontzorgd en niks wordt aan het toeval overgelaten. Bij de verkoop van uw bedrijf is de hulp van deze specialist erg gewenst.

Krijg hulp bij de verkoop van uw bedrijf als u de ideale koper heeft gevonden

Heeft u uw bedrijf te koop aangeboden? Heeft u al serieuze kopers voor uw bedrijf gevonden? Dan is het belangrijk om deze op korte termijn uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt veel informatie gedeeld zodat er een duidelijk beeld van elkaar wordt geschetst. Zijn jullie het volledig eens geworden? Dan is het belangrijk om de afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Bij de verkoop van uw bedrijf schakelt u de hulp in van Fidor Corporate Finance. Tijdens het gehele proces ontvangt u deskundige begeleiding, natuurlijk ook bij het opstellen van de koopovereenkomst.

Ontvang hulp bij de verkoop van uw bedrijf om de juiste koper te vinden

Wilt u uw bedrijf verkopen? Maar heeft u de ideale koper nog niet gevonden? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken bij de verkoop van uw bedrijf van een specialist als Fidor Corporate Finance. Zij beschikken over een internationaal netwerk, waar wellicht de ideale koper van uw bedrijf zich in bevindt. Vervolgens wordt u met de potentiële koper in contact gebracht. De specialist zorgt ervoor dat de verkoop van uw bedrijf soepel verloopt. Ook zelf kunt u hier aan bijdragen door een kopersprofiel op te stellen. Hierbij dient u een aantal keuzes te maken, waarbij Fidor Corporate Finance u graag helpt. Ontvang deskundige hulp bij de verkoop van uw bedrijf.