Gezonde (sier)heesters en bosplantsoen bij de boomkwekerij in Zundert

U wilt toch ook gezonde (sier)heesters en bos- en haagplantsoen aanschaffen? Kom daarom eens langs bij een gespecialiseerde kwekerij in Zundert. Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers maakt zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. U zult zich afvragen hoe het onkruid dan wordt bestreden. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de boomkwekerij in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?

Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

U wilt een mooie volle containerplant creëren. Hiervoor koopt u prachtige (sier)heesters bij een specialist. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers begint dit plantgoed als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

Waarom kiezen voor (sier)heesters van boomkwekerij in Zundert?

Bent u op zoek naar mooie sierheesters? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers. In het uitgebreide assortiment aan planten en bomen vindt u altijd wat u zoekt. Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?