Uw cv radiator of gasleiding lek eenvoudig dichten met een nieuwe techniek

Is er bij u in huis een gaslek? In dat geval moet u zo snel mogelijk uw lekkage laten dichten door Leakfix. Dit is zo belangrijk, omdat er al snel een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Gelukkig is Novap2000/Polyfill van Leakfix een duurzame en snelle oplossing. Demontage van de gasleidingen is niet nodig. Het product baant zich een weg door uw gasleiding en vormt bij het lek een zeer goed hechtende, elastische en rubberachtige film. Het product kan een hoge druk aan en wordt bij druk dunner, zodat de hechting verbetert. Zo heeft u een veilige en snelle oplossing voor een gaslek, zonder hak- en breekwerk. Ook droogt het product snel, zodat u de gasvoorziening snel weer kunt herstellen. Het product is ook nog eens niet brandbaar en onschadelijk voor het milieu. Zo heeft u een eenvoudige oplossing voor wanneer uw CV, radiator of gasleiding een lek heeft dat u moet dichten.

Door het goed onderhouden van uw CV en radiator kan er geen lek ontstaan dat u moet dichten

U heeft het vast al wel een keer ergens gehoord: voorkomen is beter dan genezen. Dit gezegde is van toepassing in allerlei verschillende situaties die kunnen voorkomen. Dat geldt zeker ook voor uw CV en radiator, waar eenvoudig een lek in kan komen dat u snel moet dichten. Daarom is goed onderhoud aan uw CV of radiator van groot belang. De belangrijkste stap hierbij is het reinigen van de CV-leidingen. Hiervoor gebruikt u het reinigingsmiddel Repa-Clean, dat door Leakfix is ontwikkeld. De producten van deze specialisten werken namelijk optimaal in schone leidingen. Ook vervuild water kan de werking van het product beïnvloeden, dus is het raadzaam de leidingen goed schoon te spoelen en het water in uw CV ketel te vernieuwen. Met de Repa-KS coating beschermt u uw waterleiding en radiator nog eens extra. Is er onverhoopt toch een lek ontstaan in uw CV ketel? Met het product Repa-Kessel dicht u het lek in uw CV-ketel op een eenvoudige en snelle manier. 

CV of radiator lek? Simpele oplossing om het lek te dichten!

Is er een lekkage in uw radiator of cv? En heeft u er niet bepaald zin in om aan de slag te gaan met hak- en breekwerk? Gelukkig hoeft dat in veel gevallen ook helemaal niet. De Repa Tech producten van Leakfix bieden dan uitkomst! Bij het gebruik van deze producten hoeft u niet eens te weten waar het lek zich bevindt. Het product zoekt zijn weg door uw waterleiding en zoekt zo het lek op, dat aan de buitenkant wordt afgedicht. Dit gebeurt doordat het product in contact komt met zuurstof, waardoor het product kristalliseert en zo een harde laag vormt op het lek. Zo kunt u eenvoudig uw CV of radiator met een lek dichten, zonder hak- en breekwerk.