Krijg een gratis stofstaal en bestel uw kussen op maat

Als u een kussen op maat bestelt, wilt u natuurlijk dat de kussen perfect aansluit bij uw interieur. Hoewel u op internet flink wat inspiratie kan opdoen, is het niet altijd even gemakkelijk om deze keuze online te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

De specialist maakt precies een kussen op maat voor uw loungehoek die u zoekt. Op die manier krijgt u iets wat helemaal bij uw smaak past. Zo heeft u bijvoorbeeld ook de keuze uit buitenmatrassen, caravankussens, bootkussens en waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen, in beachclubs of simpelweg in uw achtertuin. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Het team van Kussen Allure mag zich tot de absolute top rekenen op het gebied van kussens. Wat voor kussen zou u op maat willen laten maken? De mogelijkheden die u bij dit bedrijf heeft zijn eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.