De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Of u nu een lichte of een donkere houten vloer zoekt, ALMA Parket heeft precies de kleuren en vormen die perfect passen bij uw woning. Houten vloeren zijn er in tal van varianten. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Laat uw beschadigde bamboe houten vloer renoveren

Vertoont uw bamboe houten vloer gebruikssporen? Schakel dan een specialist in en krijg de oude uitstraling van uw vloer terug. Krassen, deuken of putten in de vloer geven uw vloer een gehavende uitstraling. ALMA Parket doet hier iets aan en zorgt ervoor dat u bamboe houten vloeren er weer als nieuw uitziet. De vloerspecialisten repareren en renoveren eenvoudig uw vloer door het grondig te schuren en keurig af te werken. Of het nu gaat om een lichte laminaat vloer of een donkere bamboe houten vloer, het resultaat is altijd perfect. Bent u uw oude kleur van uw vloer beu? Kies dan voor een andere kleur en laat de specialist een olie aanbrengen en ga voor een geheel nieuw uitstraling. Kom eenvoudig van de schade van uw vloer af of ga voor een nieuwe stijl. Waar u ook voor kiest, bij de specialist kunt u rekenen op kwaliteit.

Krijg een unieke uitstraling in uw huis en ga voor een donkere houten vloer

Kiest u een donkere houten vloer in huis? Dan gaat u voor een karakteristieke uitstraling. Het is de rode draad van uw huiskamer, slaapkamer of hal en zorgt voor een sfeervol gevoel in huis. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist met meer dan 15 jaar ervaring in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.