Kom alle vloeren bekijken in de buurt van Den Bosch

Met een grote showroom in Empel, dicht bij Den Bosch, is het een uitstekend idee om eens een kijkje te nemen bij de vloerenspecialist Toon den Otter. Het aanbod vloeren is enorm en dat merkt u direct als u de showroom binnenloopt. Zij bieden diverse productgroepen afzonderlijk van elkaar aan. Hierdoor vindt u wat u zoekt en kunt u direct meerdere vloeren vergelijken. Op de afdeling keramisch parket zult u zien dat houtlook en betonlook vloeren amper van échte vloeren te onderscheiden zijn. Daarnaast vindt u in het aanbod grootformaat tegels en vintage tegels, maar ook wandtegels. Ideaal als u een ruimte in uw woning ook wilt voorzien van nieuw tegelwerk aan de muren.

Kies voor houtlook of betonlook vloeren voor uw woning in Den Bosch

In het verleden heeft u een houten vloer gehad. Hier bent u niet tevreden over geweest, maar tegelijkertijd vindt u het wel prachtig in uw woning. Dan zijn houtlook of betonlook vloeren ideaal voor u. Keramische tegels winnen vandaag de dag aan populariteit. Dat is ook niet zo vreemd. Deze vloeren zijn namelijk nauwelijks te onderscheiden van echte vloeren. Dat is niet het enige voordeel. Houtlook en betonlook vloeren die u in de buurt van Den Bosch koopt, zijn gemakkelijk schoon te maken, hebben een lange levensduur, zijn slijtvast en uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Bovendien zijn er verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar waardoor u altijd de vloer vindt die bij uw woning past.

Maak kennis met de unieke collectie vloeren bij specialist nabij Den Bosch

U heeft bij Toon den Otter, dicht bij Den Bosch, keuze uit veel vloeren en tegels voor aan de wand. Denk maar eens aan keramisch parket. In de grote showroom heeft het bedrijf een speciale afdeling voor dit soort tegels. Waarom deze vloeren uniek zijn? Ze zijn nauwelijks van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden. De tegels zijn vervaardigd van gebakken keramiek en dat maakt ze sterk en slijtvast. Gaat uw voorkeur uit naar vintage tegels of grootformaat tegels? Of wilt u uw wanden mozaïeken of decoratieve tegels tussen de basiswandtegels plaatsen? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij de vloerenspecialist.