Kom langs in de grote showroom met Italiaanse tegels

Bent u van plan om nieuwe tegels aan te schaffen voor uw woning? Het is verstandig om hier goed over na te denken. U kunt namelijk lang doen met uw nieuwe tegels. Denkt u er bijvoorbeeld over om Kronos tegels, Imola tegels of andere Italiaanse tegels aan te schaffen? Het voordeel van het bezoeken van een specialist als Intertegel is, dat u de tegels gemakkelijk in de showroom kunt gaan bekijken. Deze showroom is ruim 1200 m2 groot en biedt een zeer ruim assortiment tegels voor ieder budget. Zo weet u zeker dat u de juiste Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, uitzoekt voor uw toepassing.

Kronos tegels: ruim assortiment tegels voor het hogere segment

Kronos tegels worden gemaakt in een Italiaanse fabriek. Hier zijn ze dé specialist in keramiek. De fabriek bestaat al bijna 40 jaar en is dus zeer ervaren op het gebied van keramiek. De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen ze diverse collecties van Kronos. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen ze Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u past.

Verschillende soorten Imola tegels bij de specialist

De Imola tegels worden in een van de grootste tegelfabrieken van Italië gemaakt. Gaat u voor de Imola arkim of kiest u voor de Imola Ceramica? Beide geschikt voor badkamers, wanden en vloeren. De tegels worden gemaakt volgens het ‘colour definition system’. Dit betekent dat geen tegel binnen 100 m2 dezelfde tekening heeft. Structuur en tekening zijn daarbij heel gedetailleerd. Bij een specialist als Intertegel kunt u deze Imola tegels, en vele andere Italiaanse tegels, zoals Kronos tegels, kopen. In de grote showroom met tegels van de specialist vindt u verschillende soorten. Zo kiest u bijvoorbeeld uit Imola Micron, Imola Ruby, Imola Urbiko, Imola Maxima en Imola Newton. Alle tegels kenmerken zich door specifieke eigenschappen.