Expo Che
Image default
Woning en Tuin

Muurteksten; de leukste decoratie voor op de muur

Heb jij jouw partner altijd al eens op een originele manier willen verrassen? Of wil je de slaapkamer van je kind opfleuren met een bijzondere muursticker? Dan kun je bij het Stickerparadijs jouw eigen muurteksten laten maken. Dat is pas echt een origineel en persoonlijk cadeau!

Een romantisch gebaar

Veel stelletjes hebben een liedje of gedicht dat aan een bijzondere tijd herinnert. Misschien hoorden jullie dit liedje op de radio tijdens de eerste date. Of wellicht verwoordt het gedicht precies wat jullie voor elkaar voelen. Zo’n tekst blijft jullie hele gezamenlijke leven belangrijk. Je laat het voorlezen tijdens het huwelijk of jullie luisteren dicht tegen elkaar naar dat ene liedje waarmee jullie liefde begon. Deze tekst moet eigenlijk ook een mooie plek in huis krijgen. Daarom kun je bij het Stickerparadijs zelf bepalen welke tekst je op de muur wilt hebben. Op deze manier creëer je een romantische en tastbare herinnering.

Wens je kind welterusten

Niet alleen je partner, maar ook je kinderen maak je blij met de leuke muurstickers teksten van het Stickerparadijs. Kies voor een eenvoudige tekst als ‘welterusten’ of ‘Slaap lekker’. Zelfs als je een nachtje niet thuis bent, wens je hem of haar met deze muurteksten een goede nacht. Maar natuurlijk kun je ook zelf je tekst bedenken. Zo ben je er ook tijdens het slapen een beetje bij.

Heb jij leuke ideeën voor muurteksten die je aan de muur wilt? Of wil jij je laten inspireren door de standaard teksten van het Stickerparadijs? Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Want iedereen wordt graag verrast met een bijzondere tekst aan de muur!

http://www.stickerparadijs.nl/muurteksten