Sierhekwerken, tuinafsluitingen en tuinpoorten gemaakt van metaal

U kunt vele tuinafsluitingen, tuinpoorten en sierhekwerken kopen. Zo kunt u ook kiezen voor een sierhekwerk, tuinafsluiting of tuinpoort van metaal. Hierbij moet wel altijd rekening gehouden worden met roestbehandeling. U wilt natuurlijk wel voorkomen dat er roest zal ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten metalen sierhekwerken. Kies bijvoorbeeld voor de klassieker met of zonder sierpunt. Of ga voor de Art Deco of Cottage stijl. Of vindt u modern mooier? De keuze is geheel aan u. Deze kunnen natuurlijk ook in manueel of geautomatiseerd geplaatst worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is geheel aan u.

Sierhekwerken naar wens laten ontwerpen

Voor goedkope tuinpoorten, tuinafsluitingen en sierhekwerken kunt u het best naar een specialist gaan. Het is dan namelijk vaak mogelijk om ze op maat te laten maken. Er kan gekozen worden uit klassieke of moderne poorten en er kunnen natuurlijk ook persoonlijke aanpassingen gedaan worden. Het ontwerp wordt dan gemaakt aan de hand van persoonlijke ideeën en natuurlijk de mogelijkheden. Hierbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met technische aspecten zoals veiligheid, gewicht, weerstand tegen roest, de fundering en de rigiditeit. Dit ontwerp wordt dan vervolgens uitgetekend met behulp van Autocad, een technisch tekenprogramma. Zo kan alles heel precies uitgetekend worden.

Een anti-corrosie behandeling voor tuinpoorten, sierhekwerken en tuinafsluitingen

Gaat u tuinpoorten, sierhekwerken of tuinafsluitingen plaatsen? Houd er dan ook rekening mee dat u uw best doet om ze zolang mogelijk mooi te houden. U wilt natuurlijk niet dat ze gaan rotten of dat de lak eraf gaat. Om een lange levensduur te verzekeren is een anti-corrosiebehandeling van sierhekwerken of tuinafsluitingen zeker van belang. Om roest te voorkomen, kunnen de tuinpoorten behandeld worden met twee technieken. Zo kunt u ze thermisch laten verzinken. Hierbij wordt het materiaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zing van 450 graden Celsius. Ook kunt u de poorten laten metaliseren. Hierbij wordt een zink-aluminium beschermlaag aangebracht. Op deze manier blijven uw tuinafsluitingen langer mooi.

https://www.poortland.be/