U zoekt een partij die bootstoffering realiseert? Kies dit ervaren bedrijf!

Bootstoffering is echt een apart vak binnen het stofferen. Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel is een heuse expert op dit gebied. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.

De expert in bootstoffering voert de beste jacht- en scheepsstoffering uit

Wilt u ook een goede indruk maken doordat uw boot er goed uitziet? Maar de buitenkant is een ding, de binnenkant moet er ook goed uitzien. Denk bijvoorbeeld eens aan de bekleding. Is het tijd om aan nieuwe bootstoffering te beginnen? Of bent u nog een jacht aan het ontwerpen en wilt u de opties doorspreken? Bij Stoffeerderij Calypso kunt u dan goed terecht. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in de branche en hebben al vele personen en bedrijven als klant mogen helpen. Ook in herstoffering zijn ze de échte specialist en staan ze ook altijd voor u klaar.

Kies voor topkwaliteit wanneer uw bootstoffering vervangen moet worden

Kijkt u wel eens goed rond op uw jacht? Uw prettige boot hebt u jaren en u gaat hem ook nog lang houden. Gaat u investeren in nieuwe bekleding en matrassen? Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen. Specialist op het gebied van bootstoffering.