Een praktisch en klassiek interieur van de specialist

Heeft u een prachtig klassiek interieur, maar is deze voor uw gevoel nog niet helemaal compleet? Ga voor een fraaie tv-commode naar de specialist. Dit meubelstuk is namelijk naast een aanvulling voor uw interieur ook zeer praktisch. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur. Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2 van Star Stijlmeubelen.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Er zijn diverse situaties waarin een salontafel de perfecte aanvulling van uw klassiek interieur is. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat u in de avond een drankje drinkt, dan zet u deze eenvoudig op uw tafel weg. Of als u een prachtig boeket van uw partner krijgt, is uw salontafel de perfecte plek voor de mooie bloemen. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Bent u op zoek naar een prachtige aanvulling voor een klassiek interieur? Breng dan een bezoek aan de showroom van familiebedrijf Star Stijlmeubelen. Deze is meer dan 3000 m2 groot, dus u vindt gegarandeerd iets wat bij uw woning past. Kunt u de aankoop niet zelf afhalen? Dit bedrijf heeft de oplossing. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!