Expo Che
Image default
Woningen

Kies een uniek karakter bij het plaatsen van parket met vloerverwarming

Met een houten vloer geeft u karakter aan een ruimte. U creëert er verschillende stijlen mee. Zo is het met hout mogelijk om zowel een stoere als een chique uitstraling te creëren. Ga voor een rustige look met brede planken of laat de vloer in een visgraatmotief leggen voor een hip effect. Met parket kunt u alle kanten op. Bij Van den Dongen Parket vindt u parketvloeren in alle verschillende stijlen. Eén ding is zeker: wanneer u kiest voor parket zorgt u altijd voor een uniek karakter. En kiest u voor extra comfort in uw woning? Combineer uw parket dan met vloerverwarming. Zo zorgt u voor een stijlvolle, duurzame en vooral comfortabele manier om uw woning te verwarmen.

Nooit meer koude voeten als u parket met vloerverwarming laat leggen

Bent u zo iemand die het snel koud heeft wanneer de temperaturen buiten gaan dalen? Het kan dan lijken alsof helemaal niets meer helpt om het lekker warm te maken in uw woning. Vloerverwarming is de ideale oplossing voor u. Zo heeft u heerlijk warme voeten wanneer u thuis over de vloer loopt. En daar blijft het niet bij. Vloerverwarming zorgt ervoor dat een ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Hierdoor is het overal in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of waar u de vloer ook gaat leggen heerlijk warm. Strenge winters zijn niet langer een probleem, want in uw woning zit u er warmpjes bij. Kies voor een vakkundige aanleg van uw parket met vloerverwarming en schakel de diensten van Van den Dongen Parket in.

Ga voor het beste resultaat en combineer uw parket met conventionele vloerverwarming

Vroeger was het een probleem om vloerverwarming te combineren met parketvloeren. Hoewel dit tegenwoordig niet meer zo is, bestaat er nog altijd een misverstand over. Veel mensen denken dat de isolerende eigenschappen van parket ervoor zorgt dat de vloer niet goed samengaat met vloerverwarming. Niets is minder waar. Parket gaat perfect samen met vloerverwarming. Dat geldt voor zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming. Het plaatsen van vloerverwarming onder een parketvloer is daarom de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij Van den Dongen Parket weten ze hier alles van. U kunt bij deze specialist terecht voor een ruim assortiment aan stoere parketvloeren. Wanneer u dat wilt legt de specialist uw nieuwe vloer direct inclusief vloerverwarming aan.