Uw betrouwbare partner voor het bouwen van een mantelzorgunit

Een betrouwbare partner is belangrijk bij het laten bouwen van een mantelzorgunit. Bij de jonge en dynamische organisatie RSP Recreatiebouw staan een persoonlijke benadering, kwaliteit en punctualiteit dan ook centraal. Zij begrijpen als geen ander dat de mantelzorgunit echt een thuis moet worden. Een kostbaar bezit waar uw ouders of schoonouders in rust kunnen genieten van uw vrijetijd. Naast mantelzorgwoningen levert deze specialist ook water- en recreatiewoningen. Omdat deze specialist over een eigen werkplaats beschikt, worden uw wensen altijd nageleefd. Om een duurzaam product op de markt te zetten, heeft RSP Recreatiebouw een speciaal energiezuinig en duurzaam label ontwikkeld dat garant staat voor jarenlang woonplezier.

De specialist bouwt voor u de mantelzorgunit op maat

U wilt een mantelzorgunit laten bouwen voor een dierbare die hulpbehoevend wordt. Weet u dan al hoe u de mantelzorgunit voor zich ziet? Wat vindt u belangrijke aspecten, waar moet de mantelzorgunit gebouwd worden en hoe groot moet deze ongeveer worden? Plan een kennismakingsgesprek in bij RSP Recreatiebouw en maak uw wensen kenbaar. Aan de hand van uw wensen, eisen en verwachtingen wordt de mantelzorgunit in eigen fabriek geheel op maat gemaakt. Wist u trouwens dat u altijd 10 jaar garantie ontvangt zodra u gebruikmaakt van de totale service? In de loop der tijd heeft de specialist ontdekt dat goed onderhoud essentieel is voor het behouden van de waarde en rendement. U wilt toch ook dat uw ouders of schoonouders optimaal genieten van de mantelzorgunit?

Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Een mantelzorgunit is niet alleen handig om uw dierbaren dichtbij u te hebben. De mantelzorgunits van de specialist zien er ook nog eens mooi uit. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House of Zeeuwse hof. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.