Zoekt u een bijzondere werkplek in omgeving Amsterdam of Hoofddorp? Lees dan verder!

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Amsterdam of Hoofddorp

Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke en zeer bijzondere evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies, vergaderingen en workshops.

Bijzonder evenement?

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Wilt u dat uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp? Bekijk dan de mogelijkheden bij C-Bèta.

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet stimulerent. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die uniek zijn en zorgen voor inspiratie en frisse ideeën.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.expo-che.be/