Expo Che
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

 

Vacature: Administratief Bediende (M/V) – Oelegem

Bedrijfsomschrijving:

Onze klant is marktleider in leeggoedmachines en heeft zijn administratief kantoor gevestigd in Oelegem. Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een gemotiveerde Administratief Bediende. Het bedrijf biedt een dynamische werkomgeving en de mogelijkheid om snel aan de slag te gaan.

Functieomschrijving:

Als Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je maakt offertes op, voert algemene administratieve taken uit en verzorgt de facturatie. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan klanten in de eerste lijn en beantwoord je inkomende telefoongesprekken. Ook stel je geografische planningen op voor de technici die op de baan werken.

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen wij het volgende:
– Je bent klantgericht, stressbestendig en vlot in de omgang.
– Je hebt technische affiniteit, maar dit kan grotendeels worden aangeleerd.
– Je hebt inzicht in het opstellen van geografische planningen.
– Je hebt geen specifieke opleiding vereist.
– Je hebt ervaring als administratief bediende, zodat je snel inzetbaar bent. Een inwerkperiode van slechts twee weken is voldoende.
– Je hebt een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van zowel Nederlands als Frans. Je kunt je ook uitdrukken in het Engels.
– Je kunt goed werken met het Microsoft Office-pakket. Bedrijfseigen software wordt aangeleerd.

Aanbod:

Als Administratief Bediende kom je te werken in een voltijds dienstverband met een dagregeling. Het betreft een interimcontract. Je werkt bij een marktleider in leeggoedmachines, waar je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Het bedrijf biedt een aangename werkomgeving en een competitief salaris.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende functie als Administratief Bediende? Start je graag zo snel mogelijk? Stuur dan je sollicitatie online of neem contact op met het vermelde contactadres. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om kennis met je te maken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en eventuele extra informatie te verstrekken.

We hopen spoedig van je te horen!

 

Plaats tewerkstelling: Oelegem

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html