Expo Che
Image default
Aanbiedingen

Buitensauna aanschaffen? Dit zijn de voordelen!

Sauna’s staan bekend om hun warmte en ontspanning. Maar wist je dat een sauna meer voordelen kent dat alleen voordelen wat betreft stressvermindering. Het helpt je lichaam meer dan je denkt! Wat je huid betreft, deze zal zachter worden en gaan stralen bij regelmatig badderen. Er zijn echter nog veel meer voordelen en we vertellen je ze graag! Lees dus snel verder, dan ben jij straks op de hoogte van alle ins en outs wat betreft een barrelsauna!

Een positief effect op je weerstand
Een sauna heeft een positieve invloed op stress en rusteloosheid, je voelt je er rustiger en beter door. Maar wist je dat een sauna veel voordelen heeft voor je gezondheid? Onderzoek dat gedaan is in een universiteitskliniek in Berlijn heeft aangetoond dat een sauna je immuunsysteem verbetert, de bloedcirculatie in je lichaam stimuleert en stabiliseert. Hoe is het mogelijk? Je lichaam reageert heftig op de hitte van de sauna en maakt bij afkoeling antistoffen aan. Daarom zal een regelmatig bezoek aan de sauna u beter beschermen tegen verkoudheid. 

Stralen als nooit eerder
De warmte van de sauna is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je huid. Als reactie op warmte wil je lichaam afkoelen en dit zal je lichaam doen door te zweten. Hoge hitte zorgt ervoor dat de poriën zich openen en de bloedvaten verwijden. Op deze manier kan uw huid goed worden gereinigd. Overtollig talg en andere onzuiverheden worden met zweet weggewassen. Daarnaast is gebleken dat hoe vaker je naar de sauna gaat, hoe gezonder je huid elke keer wordt. 

Een sauna
Denk je eraan om een sauna aan te schaffen? Kijk dan eens naar een barrelsauna! Bij Welvaere heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan barrelsauna modellen van topkwaliteit. Ook kun je je sauna zo samenstellen zoals je wilt, zodat deze aan al jouw eisen voldoet. Wilt u meer informatie? Of wil je eens een sauna testen in de showroom? Bezoek dan de website van Welvaere of neem telefonisch contact met hem op.

https://welvaere.be/