Expo Che
Image default
Woning en Tuin

ECO Keukens :Handgemaakte maatwerk Houten keukens

ECO Keukens levert handgemaakte maatwerk houten keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Neemt u dan een van onze handgemaakte houten keukens! ECO Keukens is een specialistisch bedrijf dat houten keukens op maat maakt. Onze houten keukens op maat worden gemaakt van massief eikenhout. Anders dan keukens met fineer zijn houten keukens dus een stuk minder kwetsbaar. Tevens is hout makkelijker om te herstellen en vervangen. Omdat de keukens met de hand en op maat gemaakt worden bent u verzekerd van een unieke keuken met een bijzondere, natuurlijke uitstraling. Met ECO Keukens kiest u voor een keuken waar u nog lang plezier van kunt hebben.

Talloze mogelijkheden

Door een houten keuken te nemen kiest u voor een keuken met een hele eigen uitstraling. Hout brengt warmte met zich mee en zorgt voor huiselijkheid. Omdat ECO Keukensde houten keukens op maat vervaardigd zijn er talloze opties mogelijk. Als de rest van uw interieur ook veel hout bevat kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houtkleur die daar mooi op aansluit. Voor de productie van de houten keukens maken we gebruik van massief hout van hoge kwaliteit. Zo kunnen we u een hoge duurzaamheid van de houten keuken garanderen.

Hoe maken wij de houten keukens?

Als u een houten keuken van ECO Keukens wilt bestellen beginnen we altijd met het maken van een schaaltekening. We kunnen de houten keukens niet speciaal voor u op maat maken zonder eerst met elkaar om tafel te gaan en het een en ander te bespreken. Daarbij komt de indeling van uw huis aan bod, de ideale plaatsing voor de keuken, uw voorkeuren omtrent te plaatsen apparatuur en uw wensen op esthetisch gebied. Alleen door al deze wensen nauwkeurig met u te bespreken kunnen wij echt houten keukens op maat maken waar u helemaal tevreden mee zult zijn.

Meer weten over onze houten keukens?

Benieuwd naar onze houten keukens? Neem dan gerust eens contact op om even verder te informeren. U kunt uw vraag stellen door te bellen naar (0592) 26 40 38, of direct een afspraak maken.

https://www.ecokeukens.nl