Expo Che
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een koelinstallatie voor bedrijven plaatsen door een expert

Wanneer u op zoek bent naar een koelinstallatie voor bedrijven is GT Technics uit Hulshout uw ideale zakenpartner. Dit bedrijf maakt al jaren koeloplossingen op maat van de noden en wensen van hun klanten. Zij hebben een uitgebreid klantenbestand vol klanten uit verschillende sectoren alsook particulieren. Hun topproducten zijn de koelinstallatie op maat van het bedrijf in kwestie en het koeleiland. Ontdek snel wat deze producten voor u kunnen betekenen.

Gaat u voor een koelinstallatie of een koeleiland?

Een koelinstallatie op maat is de ideale oplossing voor bedrijven die met temperatuurgevoelige producten werken. Dit kan gaan om een supermarkt, een restaurant maar ook industriële of farmaceutische bedrijven hebben vaak nood aan een gekoelde ruimte. In een supermarkt kan een koeleiland echter ook goed van pas komen. Een koeleiland is een koelbak met een open bovenkant zodat klanten gemakkelijk aan de voedingswaren kunnen zonder dat ze een deur moeten openen. Beide opties zijn energiezuinig omdat de techniekers van dit bedrijf uit Hulshout op maat werken waardoor er geen koude ontsnapt en er niet veel moet worden bijgekoeld. Dat is ook goed voor de producten omdat die ook een stabiele temperatuur behouden. Met een koeleiland op maat kan u bovendien ook een anders verloren plaats in de winkel opvullen met aanlokkelijke producten. Zo verkoopt u meer! Bij dit bedrijf geniet u niet enkel van een correcte en snelle plaatsing. Zij verzorgen ook het onderhoud en mogelijke herstellingen aan de koelinstallatie, voor bedrijven en particulieren gelijk.

Vertrouw op hun technische expertise

Dit bedrijf staat klaar om uw wensen en noden te vervullen en de koeloplossing die u nodig heeft te realiseren. Op hun website kan u hun uitgebreide dienstenpakket bekijken, zo installeren zij ook warmtepompen en airconditioninginstallaties. U vindt er ook alle nodige contactgegevens om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte!