Expo Che
Image default
Particuliere dienstverlening

Bent u op zoek naar een brillenwinkel nabij Genk?

Heeft u een nieuwe bril nodig en bent u op zoek naar een brillenwinkel nabij Genk die u een snelle dienstverlening biedt? Dan is Bruninx Design Optics uit Hasselt uw ideale eindbestemming. In dit familiebedrijf wordt de liefde voor optiek doorgegeven van ouder op kind. De medewerkers van deze brillenwinkel zijn hoogopgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Op die manier combineren ze kennis met ervaring en geniet u van een optimale dienstverlening.

Een bril die volledig bij uw stijl past

Dankzij het uitgebreide assortiment dat u bij deze brillenwinkel nabij Genk vindt echt iedereen zijn of haar ideale bril bij hen. Van Burberry over Emporio Armani tot Hoet en Serengeti: bij hen vindt u het echt allemaal. De medewerkers begeleiden u tijdens uw zoektocht en geven graag advies waar nodig. Dankzij hun professioneel oog loopt u weer naar buiten met een bril die niet alleen uw stijl is, maar ook prachtig bij uw gezichtsvorm en huidskeur past. Weet u niet zeker welke sterkte van brillenglazen u nodig heeft? Dat is hier geen probleem. Snel en efficiënt worden uw ogen getest zodat uw nieuwe bril ook volledig voldoet aan de noden van uw ogen. Bovendien geniet u ook van garantie op de kwailteit van de brillenglazen. Deze optieker werkt namelijk samen met de topmerken Hoya, Zeiss en Essilor. Deze leveranciers leveren prachtig afgewerkte glazen op eender welke sterkte. Daarnaast bieden zij een garantie op multifocale brillenglazen, namelijk de zogenaamde gewenningsgarantie. Op die manier kan u een maand lang gewennen aan uw nieuwe glazen en nieuwe manier van kijken. Als er problemen zijn, kan u simpelweg terugkeren naar de winkel en zij lossen het probleem op.

Koop een nieuwe bril

Bij deze brillenwinkel in Genk krijg je niet alleen garantie op brillenglazen, maar ook een super dienstverlening. U kan bovendien op hun website ook zonnebrillen en andere accessoires rechtstreeks in de webshop bestellen! Neem dus zeker eens een kijkje op hun website.

https://www.bruninx.be/garantie-bril