Expo Che
Image default
Particuliere dienstverlening

Professionele hulp voor uw CLT bouw in Nederland

CLT hout wordt meer en meer ingezet als bouwmateriaal vanwege de voordelige eigenschappen van deze houtsoort. Van welke voordelen geniet u indien u CLT inzet voor uw bouw in Nederland? Er zijn er meerdere: eerst en vooral is het een heel duurzaam materiaal. CLT hout wordt frequent ook het nieuwe beton genoemd. Dit hout werd reeds vaak gebruikt om vloeren en daken te bouwen, dit verzekert u van de stevigheid. Simpelweg kan het wel tegen een stootje. Bij ARWO-BOUW, gelegen te Arendonk in de regio van Turnhout, zijn ze voorstander van alles dat ecologisch is. Vandaar werkt deze bouwfirma graag met CLT, ook kruisslaghout genoemd. Het wordt gewonnen op een non-vervuilende manier en is bijgevolg CO2-neutraal. Niet alleen is het dus mooi meegenomen voor de mensheid maar ook voor ons milieu.

Laat deze bouwfirma u kennismaken met het hout van de toekomst

Naast de overduidelijke duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is kruisslaghout ook een luchtdicht materiaal. Wat wil dat zeggen voor uw woning of werkgebouw? Een luchtdicht materiaal functioneert ook als sterke isolatie. Maakt u gebruik van CLT voor uw bouw in Nederland? Dan zal u genieten van een hoog energierendement. De voordelen zijn ondertussen hopelijk duidelijk. Maar hoe ziet hun aanpak eruit? Één ding dat we u al wel kunnen vertellen is dat hun aanwezigheid een zekerheid is tijdens het project. Ze staan aan uw zijde van ontwerp tot eindresultaat. Zo belangrijk is klanttevredenheid voor deze bouwfirma uit Arendonk. Hoe gaan ze nu effectief van start? Het antwoord op die vraagt vindt u door verder te lezen.

Contacteer hen voor uw ecologische projecten

Bij ARWO-BOUW luisteren ze met volle aandacht naar uw verhaal en uw visie voor het project. Op basis daarvan stellen zij plannen op en ze zijn grote fan van sterke en open communicatie. Voor uw CLT bouw in Nederland geven ze u dus graag professioneel advies waar u effectief mee verder kunt. Vertrouw op hun kennis voor uw CLT-bouwproject en zij maken met zekerheid van uw visie een realiteit. Vind al hun contactgegevens op de website!

https://arwobouw.be/Home