Expo Che
Image default
Particuliere dienstverlening

Asbest laten weghalen met een sloopopvolgingsplan van een expert

Om van Vlaanderen een asbestveilige omgeving te maken, moet eerst al het aanwezige asbest in kaart gebracht worden. Op die manier kan namelijk een inschatting gemaakt worden welke asbesthoudende materialen een risico vormen en weg moeten. Dus, als u zoekt naar een erkend bedrijf om een asbestinventaris op te stellen en eventueel een sloopopvolgingsplan, dan kunt u terecht bij ASP Consultancy uit Dendermonde. Het is dé expert in asbest die zowel particulieren als bedrijven verder helpt. Door de ruime ervaring die ze hebben in het vakgebied, mag u er gerust van zijn dat de controle/rondgang vlot en veilig verloopt.

Meer over de werkwijze van deze specialist

ASP Consultancy is een asbestbedrijf waar veiligheid voorop staat. Dat betekent dat er tijdens de rondgang op een zeer efficiënte, maar veilige manier gewerkt wordt om de gezondheid van zowel werknemers als klanten te waarborgen. U mag zich ook aan een helder eindrapport verwachten. Dat komt omdat het bedrijf zeer sterk inzet op de digitalisering van de dienst en vaktechnische kennis van het ASP-team. Door die automatisering kunnen ze bovendien een aantrekkelijke prijs voorstellen. Verder kunt u bij deze expert in asbest uit Dendermonde ook terecht als u een sloopopvolginsplan wenst. Op die manier verlopen de sloopwerken op een correcte en vlotte manier en komt niemands gezondheid in gevaar. Een ander voordeel is dat de recyclage beter verloopt.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse om het ASP-team in te schakelen voor het opstellen van een asbestinventaris of om een sloopopvolgingsplan samen te stellen? Surf dan zeker naar de website van het bedrijf. Daar vindt u meer informatie over de diensten en vindt u de contactgegevens terug. De medewerkers van het bedrijf staan bovendien altijd klaar om vragen over bepaalde diensten te beantwoorden. U komt met andere woorden in goede handen terecht als u kiest voor deze expert in asbest uit Dendermonde.