Expo Che
Image default
Telefonie

Telefoon reparatie Antwerpen

Telefoon reparatie Antwerpen

Ik moest van de week echt gaan googelen op telefoon reparatie Antwerpen. Het was echt nodig nadat ik voor de zoveelste keer mijn telefoon had laten vallen. Altijd als ik ga stappen drink net genoeg om mijn telefoon uit mijn handen te laten vallen. Misschien moet ik dan toch maar eens wat minder gaan drinken haha. Gelukkig zat er een reparatie winkel bij mij in de buurt en heb ik midden in de nacht een telefoon reparatie afspraak gemaakt. Ik dacht: de lezen ze morgen wel en dan kan ik als ik wakker word gelijk terecht. En niks was minder waar. Toen ik wakker werd had ik al een mail terug en las ik dat ik deze middag al langs kom komen voor een nieuw scherm voor mijn iPhone 10 in Antwerpen.

Mijn telefoon was binnen 30 minuten gerepareerd

Ik was echt verbaast dat de meneer mijn vertelde dat ik kon blijven wachten en dat mijn Apple reparatie binnen 30 minuten klaar zou zijn. Ik dacht dat ze daar wel een dagje mee bezig zouden zijn. Ik ben tegen over De Telefoon en Computer Reparatie Winkel een boodschapje gaan doen bij de supermarkt en toen ik terugkwam was mijn Apple reparatie al bijna klaar. Ik heb het laatste stukje nog even meegekeken en mocht daarna gelijk mijn telefoon testen. Wat was ik blij dat hij het weer deed. Je zag helemaal niks meer van de schade.

Professionele telefoon reparatie in Antwerpen

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ze mijn telefoon reparatie in Antwerpen echt perfect hebben uitgevoerd. Het is nu een week later en ik ben nog steeds helemaal tevreden over dit bedrijf. Ik merk tijdens het gebruik van mijn telefoon ook helemaal geen verschil en daar was ik eigenlijk wel een klein beetje bang voor. Het is toch een apparaat dat je de hele dag gebruikt en waar zo ongeveer heel je leven op staat. Dus ik kan iedereen aanraden om met je telefoon reparatie hier naar toe te gaan. Je zal er heel blij van worden.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen