Expo Che
Image default
Telefonie

De nieuwe Nokia 7.3

Ja hoor hij komt eraan die nieuwe Nokia 7.3. De eerste beelden van het toestel zijn namelijk gelekt. Eerlijk is eerlijk het toestel ziet er niet verkeerd uit. De maker van de bekende Nokia’s van vroeger zet met dit toestel in op de verandering die al jaren bezig is. De 7.3 is natuurlijk de opvolger van de Nokia 7.2.

Belangrijke details

De 7.2 dateert ook nog van 2019. De verwachting was dat Nokia met een nieuw toestel zou komen in 2020. Door de coronapandemie en het chiptekort is dit echter niet gebeurd. In dit jaar 2021 komt Nokia dus wel met het nieuwe toestel. Wanneer dit precies zal zijn is nog niet duidelijk. Een release datum is nog niet gegeven. We weten wel dat Nokia de release van de Nokia 9.3 PureView wel heeft uitgesteld naar dit jaar. De verwachting is dat de release van de Nokia 7.3 waarschijnlijk wordt gekoppeld aan de release van Nokia 9.3. Een van de specificaties van het nieuwe toestel zal natuurlijk 5G zijn. Elke nieuwe telefoon moet tegenwoordig klaar zijn voor het nieuwe 5G-netwerk. De gemiddelde telefoon gaat ja immers zo’n twee tot vijf jaar mee. De verwachting is dat het 5G-netwerk in 2026 echt wel al grotendeels zal zijn uitgerold. Het scherm van het toestel zal zo’6,3 inch zijn naar verwachting. Daarnaast zal het toestel gebruik maken van Snapdragon 690-processor. Dat is toch wel netjes.

Een belangrijke tip

Een belangrijke tip die we je willen geven is om bij het bestellen van je Nokia 7.3 meteen ook een telefoonhoesje erbij besteld. Zo ben je er namelijk zeker van dat je nieuwe toestel niet meteen kapot valt. Het kan altijd nog gebeuren. De kans is alleen vele malen kleiner.

https://www.telefoonhoesje.nl/Nokia-7.3-Hoesjes