Expo Che
Image default
Dienstverlening

Ga voor een grondige opkuis van uw nieuwbouw

Er komt heel wat opkuis kijken bij een nieuwbouw of renovatie. Doorheen het proces wordt er meestal sporadisch wel eens geveegd, opgeruimd en gestofzuigd, maar het is pas aan het einde van het traject dat duidelijk wordt hoeveel vuil zich in de loop der maanden of zelfs jaren in het pand heeft verzameld. Wanneer u zelf aan de slag gaat om opnieuw een beetje orde aan te brengen, zult u al snel merken dat de opkuis die bij een nieuwbouw of na een renovatie komt kijken, toch niet zo evident is. Het stof heeft het hele pand ingepalmd, en sommige vlekken lijken wel in de vloer getrokken. Geen nood, de experts van A&S Cleaning weten hier wel raad mee!

Specialisatie in grote projecten

A&S Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Menen dat u kunt inhuren voor schoonmaakwerken over heel Vlaanderen. Ze nemen onder meer de opkuis van een nieuwbouw voor hun rekening, net zoals die na een renovatie. Ze verlenen hun diensten zowel aan professionals als aan particulieren. Hun specialisatie zijn grotere projecten. Denk aan kantoorgebouwen, sporthallen, scholen, en loodsen. Dankzij een grondige schoonmaakbeurt, krijgt uw gebouw een goede start, en is het makkelijker om het nadien ook te onderhouden. Gebouwen die niet op regelmatige basis worden voorzien van een onderhoud, zullen sneller slijtage en mogelijks ook schade vertonen. Om alle projecten tot een goed einde te brengen, maakt A&S Cleaning gebruik van professionele schoonmaakmaterialen. Hiermee kunnen ze snel en efficiënt werken, en leveren ze iedere keer opnieuw een net resultaat af.

Maak uw werk lichter

Naast die van een nieuwbouw of renovatie, is er voor heel wat andere klussen een opkuis nodig. Denk bijvoorbeeld aan een totaalreiniging van een productieomgeving, of de schoonmaak van een bedrijfspand dat al enige tijd leegstaat en opnieuw in gebruik wordt genomen. Welke klus u ook heeft, de professionals van A&S Cleaning uit Menen werken deze met de nodige zorg af, en ontlasten u van heel wat uren schoonmaak.

 

 

https://aenscleaning.be/