Expo Che
Image default
Aanbiedingen

Goede oplossingen om te parkeren bij de luchthaven van Eindhoven

 

De internationale luchthaven Eindhoven biedt verschillende parkeermogelijkheden voor de passagiers. Ze bieden zowel korte-termijn als lange-termijn parkings aan, eazzypark.nl is één van de parkeeraanbieders met hoogaangeschreven beveiligde parkeerplaatsen en tarieven. Er is zelfs een afzonderlijke parkeerplaats voor gehandicapten. Je hoeft echter niet te panikeren als je niet op een van deze parkings terecht kan. Er zijn nog andere parkings die dicht bij de luchthaven liggen en waar je jouw wagen kan parkeren.

Het Double Tree Hotel in Eindhoven biedt ook parkeermogelijkheid voor de reizigers die op de Mineta luchthaven aankomen. Het hotel rekent geen extra kosten aan om daar te parkeren. Ze hebben een dagelijks tarief voor dit speciale doel en de belasting bedraagt 8%. Ze bieden ook een bijkomende transferdienst aan die snel werkt. Je zal nochtans wel een afdruk van het reservatiedocument moeten meebrengen en aan de toezichthouders van de valet parking voorleggen om op de parking toegelaten te worden.

Als je niet in staat bent om jouw reservatie te bevestigen, zal jou de normale tarief worden opgelegd. Het beste is dat dit een valet parking is en dat je dus geen tijd zal verliezen met het zoeken naar een vrij plaatsje. De valet medewerker zal dat wel voor jou doen. De transferdiensten zijn beschikbaar van 4u.30 ’s morgens tot middernacht.

‘Fast Airport Parking’ is dan weer een off-side parkeerplaats bij de luchthaven waar je zelf jouw wagen dient te parkeren. Het vinden van een plaatsje hier is echter afhankelijk van hoe snel je daar kan geraken. ‘EZ Park and Fly’ is een andere zelfbedienings parkeerplaats die ook off-side de luchthaven ligt. Zij bieden in feite zowel overdekte als open lucht mogelijkheden aan met 15% korting. Ook valet dienst is mogelijk aan een verminderde prijs.

‘Park and Jet Parking’ is dan een zelfbedienings parkeerplaats die op zowat 5 minuutjes van de luchtaven Mineta ligt. Zij bieden ook ‘Meet and greet’diensten aan en er is ruimte voor 300 voertuigen. De kosten voor deze bijkomende dienstverlening bedraagt $15 als je wil dat je wagen vertrekkensklaar staat als je vlucht terug aan de grond staat.

Gaat u op vakantie vanuit Eindhoven en zoekt u van te voren om uw auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Dan bent u verzekerd van een goeie plek door de website van Eazzypark.nl te bezoeken en vooruit te boeken. Zo weet u vooruit dat u een goed beveiligde plek heeft tegen een gunstig tarief gedurende u vakantie.