Expo Che
Image default
Groothandel

Fotobehang van een stenen muur: een nieuwe invulling in huis

Fotobehang van een stenen muur komt steeds vaker voor. Dit is dan ook een interessante vorm om je interieur een geheel nieuwe look te geven. Bij fotobehang moet je vooral denken aan authentieke stenen muren in diverse kleurtinten, waardoor een egaal witte wand een hele nieuwe invulling krijgt. Fotobehang van een stenen muur wordt op maat gemaakt en past dus perfect bij ieder interieur. Het leuke is ook dat je deze toepassing op diverse plekken in huis kunt gebruiken. Zo creëer je op meerdere plekken tegelijk een fraaie omgeving met karakter. Mocht je een deel van de egale witte muur willen behouden, maar toch een nieuwe stijl ambiëren, dan kies je voor muurstickers in de woonkamer of elders in huis.

De mogelijkheden van fotobehang van stenen muur

Die zijn bij De Fabriek Muurstickers enorm! Denk eens aan de badkamer, waarbij je met fotobehang de badkamer kunt verhuizen naar de Spaanse kust of het Italiaanse platteland. Of een slaapkamer die je met een unieke foto kunt laten omtoveren tot een romantisch dromenland. Met fotobehang van een stenen muur of muurstickers in de woonkamer is steeds meer mogelijk. De uitstraling zal je erg verrassen; het is modern, vol karakter en stijlvol.

Inspiratie opdoen? Dat kan!

Voor fotobehang van een stenen muur of voor muurstickers in de woonkamer geldt: maak een goede keuze! Van behang heb je jarenlang profijt, maar zeker bij fotobehang is het daarom des te belangrijker de juiste invulling te geven. Maak het daarom zo persoonlijk als je zelf wilt, terwijl je denkt aan de lange termijn. Voor inspiratie kan je kijken bij De Fabriek Muurstickers. Zij tonen diverse mogelijkheden voor de invulling van de wand in huis; van industrieel tot klassiek, van romantisch tot natuurlijk. Er is van alles mogelijk. Middels de juiste foto bepaal je de gehele sfeer in huis!

Muurstickers in de woonkamer, slaapkamer of badkamer

Veel moderne woningen beschikken over een egaal witte muur en het is lastig om hier sfeer in te ontwikkelen. Ben je op zoek naar andere toepassingen dan uitsluitend een schilderij? Dan kies je voor muurstickers in de woonkamer of in één van de andere ruimtes in huis. Bij muurstickers in de woonkamer kan je bijvoorbeeld denken aan een tekst of bijvoorbeeld een boom; wel als sticker natuurlijk. Zo blijft de egale muur behouden, maar heb je toch een unieke invulling van de muur te pakken.