Expo Che
Image default
Dienstverlening

Een 3D-scanner kopen die u met één hand vast kunt houden

Wanneer u graag een ruimte, constructies of voorwerpen goed wilt inventariseren, kan u hiervoor een 3D-scanner kopen. Hiermee krijgt u steeds een betrouwbaar beeld van wat u gaat scannen. De experten van MOSEG Technologies in Balegem kennen alles van laserscanners, alsook andere producten zoals een Stonex gps. Ze weten daarom zeer goed wat u juist zoekt: een scanner of meetinstrument dat u met één hand kunt vasthouden. Dat vindt u vast en zeker in hun winkel te Balegem. Daar verkopen ze bovendien eveneens een handige gps van het merk Stonex

Hoe werkt een 3D-scanner juist?

Heeft u voorheen altijd gewerkt met een gewone 2D-scanner? Dan zal het principe van een 3D-laserscanner u wellicht nog een beetje vreemd zijn. Bij dit type laserscanning wordt zeer snel de volledige omgeving vastgelegd en dat in maar liefst drie dimensies. De details van de scans zijn ongezien! De scanner meet tot wel twee miljoen punten per seconde in, waardoor u nooit lang hoeft te wachten om een volledig gebied te scannen. Die punten worden nadien omgezet tot een zeer nauwkeurige puntenwolk. Als u een 3D-scanner koopt met een real-time visualisatiescherm, dan kan u zelfs op het moment dat u scant, meteen de punten zien verschijnen. Doorheen de jaren is deze technologie steeds beter en beter geworden, waardoor u nog betere resultaten bekomt. Wilt u dus een 3D-scanner kopen? Dan zit u zeker goed met de hoogkwalitatieve producten van MOSEG Technologies uit Balegem. Zij hebben immers de bekende scanners van GeoSLAM. Deze zijn niet alleen handig in gebruik, maar produceren ook de beste scans. U betaalt er bovendien geen fortuin voor, wat uw portemonnee zeker zal appreciëren.

Vraag aan de vriendelijke medewerkers hoe deze producten juist in elkaar zitten

Voor zij die reeds meer kennis hebben van deze 3D-scanners, is er ook altijd een nieuw product bij MOSEG Technologies. Ze voegen immers regelmatig nieuwe modellen toe aan hun winkel. Heeft u nog wat vragen over hoe deze apparatuur juist werkt? Of wilt u iets helemaal anders, zoals een Stonex gps? De vriendelijke medewerkers helpen u maar al te graag verder om uw vragen te beantwoorden.