Expo Che
Image default
Zakelijke dienstverlening

De verschillende soorten lockers voor kleding die online te koop staan

Elk bedrijf of kantoor heeft een uniek interieur. Daar hoort dan ook wel een ander type van lockers bij. Eurobox Continental uit Wijnegem voorziet daarom een heel assortiment aan metalen lockers die ze te koop aanbieden in hun showroom. U vindt er gegarandeerd een garderobekast waar u al uw jassen of andere kleding in kwijt kan!

Welke garderobekasten bieden ze aan?

Bij deze specialisten uit Wijnegem vindt u enkele veelvoorkomende afmetingen van lockers. De afzonderlijke lockers die te koop staan, zijn een eerste voorbeeld hiervan. Deze metalen lockers hangen niet aan elkaar, waardoor u ze gemakkelijk kan verplaatsen. Wees hiermee zo origineel als u maar wilt tijdens het inrichten van de ruimte. Wilt u liever dat de lockers met twee, drie of zelfs vier aan elkaar hangen? Ook dat is perfect mogelijk bij deze experten. De tweede keuze die u moet maken is het type locker. Zo bestaan er lockers die ze te koop hebben staan, waarbij twee lockers boven elkaar staan. Dat wilt zeggen dat u minder hoogte per locker heeft, maar wel meer lockers in één ruimte kan plaatsen. Een andere optie is de enkele garderobekast, waarbij de kast van boven tot onder gaat. Een tussenweg hiervoor is het derde type. Daarbij vormen de kasten een soort L-vorm die in elkaar zijn gezet. Dit is ideaal als u een plek wilt om spullen op te hangen, maar ook een apart vakje wenst om bijvoorbeeld schoenen op te zetten.

Kies voor een oplossing op maat

Ziet u hier niet meteen de juiste oplossing voor uw bedrijf tussen? Laat dan metalen lockers op maat maken. De ervaren werknemers van Eurobox Continental uit Wijnegem denken graag met u mee om uw wensen om te zetten in een werkelijkheid. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden met hen te bespreken! Ze zijn steeds telefonisch bereikbaar of via eurobox.be.