Expo Che
Image default
Dienstverlening

Een bedrijfsovereenkomst opstellen is moeilijker dan je denkt

Om uw bedrijf goed te kunnen laten draaien, heeft u een goede bedrijfsovereenkomst nodig. Lossy Advocaten is een advocatenbureau in Antwerpen waarbij u een bedrijfsovereenkomst kan laten opstellen. Door het gebruik van professionals voor zo’n belangrijk document, zijn u en uw werknemer beiden zeker dat het document juist opgesteld is en er geen fouten ingeslopen zijn.

Advocaten zijn er om u te helpen

Het desbetreffende advocatenkantoor doet geen strafrecht en zal u dus ook nooit tegenkomen in een rechtszaak waar het draait om een moord of iets dergelijks. Dit kantoor houdt zich vooral bezig met economisch recht en erfenisrecht, zoals wanneer u bij de verdeling van goederen een advocaat nodig heeft om een geschil te beslechten. Met economisch recht wordt dan weer meer het opstellen van de juiste bedrijfsovereenkomst bedoeld, dit kan bij hen in Antwerpen of ergens anders. Het erfrecht of huwelijksvermogensrecht is wanneer een advocaat moet tussenkomen bij de verdeling van goederen of andere zaken bij een erfenis of een scheiding of net bij het opstellen van een huwelijkscontract. Lossy Advocaten is gevestigd in Antwerpen en is gespecialiseerd in onder meer het opstellen van een bedrijfsovereenkomst. Zo hoeft u daar geen apart personeel voor aan te nemen, maar bent u er toch zeker van dat alles correct gebeurt. Foutjes bij het opstellen van een bedrijfsovereenkomst kunnen namelijk later veel schade berokkenen. Als uw werknemen de fouten ontdekt en achterpoortjes vindt om u en uw bedrijf schade te berokkenen. U kunt dit dus best voorkomen door gebruik te maken van professionals. Misschien hebt u echter geen bedrijf, maar is er wel onenigheid binnen uw familie na een overlijden of een scheiding. Dan kan u voor de verdeling van de goederen ook een beroep doen op een advocaat van lossy-law.eu. De verschillende advocaten van dat bedrijf hebben verschillende specialiteiten en kunnen u zo met bijna alles verder helpen.

Geef niet zomaar toe

Wanneer er een geschil voorkomt, moet u daar niet mee blijven zitten of zomaar toegeven aan de andere partij. Huur een advocaat in om de verdeling van de goederen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zij zijn erin gespecialiseerd en het is hun job om u daarbij te helpen. Zo hoeft u geen vetes te ontwikkelen en kan u vredig samen blijven leven.

https://www.lossy-law.eu/nl