Expo Che
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Zoekend naar een goedkope website kwam ik uit bij het bedrijf SiteToGo. Zij maken voor €450.- een super professionele maar vooral mooie website voor je. Inmiddels heb ik mijn website laten maken en staat die al enkele weken online. Ik ben goed vindbaar en dankzij die professionele website heb ik al veel meer aanvragen als mijn vorige website. Ze geven je goede adviezen en hebben het beste met de klant voor. Ze vroegen mij teksten aan te leveren voor de website en verder gingen zij aan de slag. Dat teksten schrijven ging mij aan het begin niet heel goed af. Ik heb ik advies gevraagd en naar aanleiding daarvan ben ik een stuk verder gekomen. Ik leverde de teksten af en ze konden aan de slag met de webite.

Marketingbureau

Naast dat ik een mooie, professionele website wilde hebben. Wilde ik ook vindbaar zijn in de zoekmachine Google. SiteToGo heeft hier adviezen voor gegeven en zodoende zijn zij ook aan de slag gegaan met de vindbaarheid. Al enkele weken zijn ze voor mij aan de slag en de klik’s op de website stijgen met de dag. Ik heb bij hen een SEO pakket genomen. Ze helpen mij met de vindbaarheid en met het aantal klik’s. Naast dat ik SiteToGo dus kan aanbevelen als websitebouwer, zijn ze ook fantastisch in het helpen met de vindbaarheid. Ik heb er inmiddels al veel meer klanten bij en dat had ik zeker niet verwacht. De groei is zo groot te noemen dat ik zelf in korte tijd opzoek moet gaan naar nieuw personeel. Groeien, dat is wat mijn onderneming nu doet, in plaats van dat het steeds slechter ging.

Wil jij ook groeien met je bedrijf? Wil jij meer website bezoekers of wil je juist een nieuwe website? Neem dan eens een kijkje op sitetogo.nl. Dit professionele bedrijf helpt jou met de vindbaarheid van de door hun gemaakte website.