Expo Che
Image default
Beauty en verzorging

Hoofdpijnbehandeling

Hoofdpijn is een veel voorkomend fenomeen waar iedereen wel eens last van heeft. Er zijn verschillende oorzaken waardoor hoofdpijn ontstaat. Je kan na een avondje stappen met verschrikkelijke hoofdpijn wakker worden door uitdroging en afvalstoffen die ontstaan tijdens het afbreken en verwerken van de hoeveelheid alcohol die de avond ervoor is genuttigd. Hoofdpijn kan ook ontstaan door een griep die rond heerst, dan word de hoofdpijn veroorzaakt door een virus. Je hoofd hard stoten kan ook leiden tot hoofdpijn, vaak resulteert dit tot een hersenschudding wat een lichte vorm van hersenletsel is.

Dit zijn allemaal relatief lichte en tijdelijke vormen van hoofdpijn. Er zijn ook vormen van hoofdpijn die langer kunnen duren voordat ze weggaan. Een vorm hiervan is hoofdpijn dat ontstaat door gespannen spieren. De spieren staan dan continue in een gespannen houding dat leidt tot druk op het hoofd. Deze vorm van hoofdpijn kan worden veroorzaakt door stress, een langdurige en eentonige werkhouding en het gebruik van een verkeerd matras. Een andere vorm van langdurige hoofdpijn is migraine. Migraine is één van de heftigste vormen van hoofdpijn, die vaak erfelijk is bepaald. Dit komt omdat het vaak een aantal dagen aanhoud en gepaard gaat met misselijkheid en duizeligheid. Dit heeft als gevolg dat het functioneren van de persoon bijna onmogelijk word gemaakt. Ook (felle) lichten maken de hoofdpijn alleen maar heftiger.

De vormen van hoofdpijn genoemd in de eerste alinea zijn goed te verhelpen door rust en pijnstillers. De twee langdurige vormen van hoofdpijn kunnen ook doormiddel van pijnstillers wat dragelijker worden gemaakt. Dit is helaas vaak niet het geval en zal er meer aan te pas moeten komen om de hoofdpijn te laten verdwijnen. Een veel voorkomende vorm om de hoofdpijn te laten verdwijnen is een botoxbehandeling. Een botoxbehandeling in de vorm van een rimpelbehandeling heeft een verlichtend effect op de langdurige vormen van hoofdpijn. De prijzen voor deze behandelingen zijn reel en vaak niet hoger dan €100.

http://faceland.nl/behandelingen/hoofdpijnbehandeling/