Expo Che
Image default
Beauty en verzorging

Privékliniek met ervaring voor borstvergrotingen

Wanneer u een borstvergroting overweegt, is het belangrijk volledig op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden en bijwerkingen. In dit artikel bespreken we de voordelen van een privékliniek zoals Mediclinic voor een borstvergroting. Lees zeker verder om te ontdekken waar u op moet letten en voor antwoorden op vaak voorkomende vragen.

Ervaring is belangrijk maar een buikgevoel ook

Bij een borstvergroting gaat u best op consultatie bij enkele chirurgen om uw perfecte match te vinden. Het is namelijk even belangrijk dat u een goede band hebt met uw chirurg als dat u weet dat hij een ervaren chirurg is. Kortom, u moet zich volledig veilig en op uw gemak voelen. In bovengenoemde privékliniek staan de chirurgen erop dat u altijd correcte informatie krijgt en u zich op uw gemak voelt bij hen. Zo beantwoorden ze al uw vragen en laten ze voor- en na-foto’s zien van voorgaande operaties. Op die manier krijgt u al een beeld van hun kunnen. Daarbovenop is het belangrijk dat uw chirurg naar u luistert. Als u zegt één cupmaat meer, dan is het er één en niet twee. Vervolgens werken de chirurgen in Mediclinic (indien mogelijk) door een implantaat achter de borstklieren te steken. Zo blijven alle structuren intact en kan u nog borstvoeding geven en mammografieën laten uitvoeren. Let wel: een zwangerschap verandert de vorm van uw borsten en dus ook die van uw borstimplantaat. Daarom raden ze in deze privékliniek aan om minstens zes maanden en liefst een volledig jaar te wachten na de geboorte van uw laatste kind vooraleer u een borstvergroting laat uitvoeren.

Voor correct uitgevoerde borstvergrotingen klopt u hier aan

Bij deze privékliniek uit Vlaanderen hebben ze al sinds 2005 ervaring met allerhande esthetische ingrepen. U kan gerust zijn dat u in goede handen terecht komt. Via hun website kan u een consultatie vastleggen. Tijdens dit verkennend gesprek kan u al uw zorgen en vragen aan de dokter voorleggen en die zal u dan een eerlijk en duidelijk antwoord geven. Twijfel niet en laat u overtuigen door de ervaring van deze dokters.