Expo Che
Image default
Beauty en verzorging

Ouderdomsvlekken laten behandelen bij Van Lennep Kliniek

Bij van Lennep Kliniek kunt u pigmentvlekken laten behandelen. De bruine verkleuringen op de huid kunnen op het gehele lichaam voorkomen. Op lichaamsdelen waar veel contact is geweest met de zon komen vaak de meeste pigmentvlekken voor. Pigmentvlekken die Van Lennep Kliniek kan behandelen zijn:

· Ouderdomsvlekken

· Sproeten

· Zwangerschapsmasker

· Pigmentverschuiving (vaak in de hals)

· Lichtbruine gekleurde pigmentvlekken

· Donker gekleurde verdikking van de opperhuid (gaat vaak samen met steelwratjes)

· Klein zwart stipje pigment (op de wangen)

· Bruin tot zwarte vlekjes, ontstaan door de zon

· Bruinverkleuring ontstaan na een ontsteking

De pigmentvlekken worden behandeld met een IPL huidlaser. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om alle vlekjes te laten verdwijnen. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. Van te voren wordt bepaald welke laser behandeling het beste past bij uw huidtype.

Ook wordt er naar de kleur van de pigmentvlek gekeken om te bepalen welke laser behandeling nodig is. Belangrijk is om vanaf 4 weken voor uw afspraak niet meer onder de zonnebank te gaan, niet in de zon te liggen en geen zelf bruinende crèmes te smeren. Pigmentvlekken laten laseren is mogelijk in onze kliniek in Den Haag en onze kliniek in Oegstgeest.

Botox behandeling, zowel cosmetisch als medisch

Voor een Botox behandeling in Den Haag kunt u ook terecht bij Van Lennep Kliniek. De specialisten die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek zijn ervaren, cosmetisch arts KNMG en NVCG gecertificeerd. Voor iedere behandeling wordt ruim de tijd genomen. Hierbij wordt er gelet op detail en op het totaalbeeld. Door het samentrekken van spieren in het gelaat kunnen rimpels en fijne lijntjes ontstaan.

Het samentrekken van de spieren wordt verminderd door de injectable Botox. Hierdoor zorgt een behandeling met Botox ervoor dat rimpels en fijne lijntjes weer gladder worden. Ook bij medische klachten als migraine of overmatig zweten wordt een behandeling met Botox toegepast. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met Botox? Maak dan een afspraak bij Van Lennep Kliniek. Het eerste consult is gratis.

https://www.vanlennepkliniek.nl