Expo Che
Image default
Groothandel

De charme van Oude Louvre deuren

Wat is de charme van oude Louvre deuren? Ze geven uw woning direct een persoonlijke en authentieke uitstraling. Ze zijn veelal afkomstig uit oude Franse huizen en dragen een eigen verhaal met zich mee. Dankzij het verweerde hout en de authentieke elementen zijn het karakteristieke items in uw interieur. Wilt u meer sfeer en warmte in huis? Kies voor oude Louvre deuren als echte blikvanger. Ze kunnen gebruikt worden als binnen- en buitendeur en zijn er in diverse stijlen. Empire B.V. in Best koopt oude Louvre deuren in en heeft een voortdurend wisselende collectie. In de winkel vindt u een breed aanbod paneeldeuren, losse deuren, deuren met glas en ijzer en orangeriedeuren.

Oude bouwmaterialen

Empire B.V. levert niet alleen oude Louvre deuren, maar ook andere oude bouwmaterialen, meubels en decoratie uit vroeger tijden. Tijdens de vele wereldwijde inkoopreizen weten de medewerkers steeds weer pareltjes te vinden, die een tweede leven krijgen in een hedendaags interieur. Oude Louvre deuren zijn toepasbaar in vele interieurstijlen. Wilt u nog meer authentieke elementen toevoegen? Denk dan eens aan antieke verlichting of een klassieke spiegel om uw woning extra uitstraling te geven. Alle items zijn uniek en geven een persoonlijk karakter aan uw woninginrichting.

Online snuffelen

Op de website van Empire B.V. kunt u zich oriënteren op de vele mogelijkheden. Hier vindt u foto’s van alle beschikbare materialen en items in de winkel. Ook de oude Louvre deuren die binnenkort verwacht worden, kunt u via de site al reserveren. Als u een vraag heeft of persoonlijk advies wilt, kunt u altijd even bellen met één van de medewerkers. Zij helpen u graag de oude Louvre deuren te vinden die u zoekt en kunnen hier tijdens een volgende inkoopreis rekening mee houden. Een bezoek aan de winkel is een echte aanrader. U raakt niet uitgekeken op de unieke items die het verhaal van vroeger vertellen en een nieuwe bestemming kunnen krijgen in uw interieur.

https://www.empire-bv.nl/