Expo Che
Image default
Woning en Tuin

Rugpijn verlichten met een nieuwe matras van een beddenwinkel nabij Antwerpen

Als u regelmatig rugpijn hebt, kan dit uw hele leven gaan beheersen. Als uw rug ’s ochtends de meeste pijn doet, is de kans groot dat uw ongemak wordt verergerd door een matras die niet voldoende ondersteuning biedt. Het is dan zeker de moeite waard om voor advies langs te komen bij een professionele beddenwinkel nabij Antwerpen. De experts van Dormex, een matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen, zullen graag met u meedenken over de juiste oplossing.

Een matras met comfortzones

Om ervoor te zorgen dat uw wervelkolom in een gezonde houding ligt tijdens het slapen, is het goed om in deze matrassenwinkel in regio Antwerpen te kiezen voor een matras met comfortzones. Dit is een matras die op sommige plaatsen steviger is dan andere en die uw lichaam op die plaatsen dus meer ondersteunt. Kijk in uw beddenwinkel in de omgeving van Antwerpen uit naar pocketveringmatrassen; deze matrassen hebben vaak comfortzones die goed van elkaar onderscheiden zijn.

Ontvang advies over uw slaaphouding

Welke delen van uw lichaam meer ondersteuning nodig hebben, hangt af van uw favoriete slaaphouding. De adviseurs in uw beddenwinkel nabij Antwerpen zullen hier dan ook naar vragen. Bij mensen die op hun rug slapen, heeft vooral de onderrug ondersteuning nodig. Als u meestal op uw zij slaapt, is het van belang om ervoor te zorgen dat uw wervelkolom niet omhoogkomt bij uw schouders en heupen. Dit betekent dat zijslapers beter kunnen kiezen voor een matras met ondersteuning voor hun nek en middel als zij naar deze matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen gaan. Voor mensen met pijn in de onderrug is het aan te raden om op de zij te slapen met gebogen benen. Het is niet goed voor uw rug om op uw buik te slapen. Als u deze gewoonte heeft, is het verstandig om te proberen dit te veranderen. Krijg u graag gedegen advies over uw slaaphouding in een ervaren matrassenwinkel in regio Antwerpen? Breng dan zeker een bezoek aan Dormex te Wuustwezel!