Expo Che
Image default
Bedrijven

Kartonnen dozen in Gent laten bezorgen

Wilt u graag een aantal kartonnen dozen in uw woonplaats Gent laten bezorgen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij de Dozenhal, gevestigd in Ede, vindt u diverse verpakkingsmaterialen. Het fijne hiervan is dat wij niet alleen in Nederland bezorgen maar ook in diverse grote steden in België. Dit kunnen wij realiseren omdat wij in het bezit zijn van ons eigen transport. Niet alleen biedt dit de extra mogelijkheid om op meer plaatsen te bezorgen maar biedt het ook vele voordelen voor onze klanten. Doordat wij in bezit zijn van ons eigen transport, profiteert u van een zeer snelle bezorging: wat u vandaag besteld, heeft u morgen al op locatie. Ook kost het minder om de materialen en producten te laten bezorgen dan bij vele andere bedrijven waar het transport niet intern is. 

Welke kartonnen dozen kan ik in Gent laten bezorgen?

U kunt veel verschillende kartonnen dozen in Gent laten bezorgen. Bij de Dozenhal kunt u namelijk kiezen uit veel soorten en meer dan 2500 verschillende formaten. Om te kijken welke doos u nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze dozenzoeker. De dozenzoeker vindt u bovenaan op onze website. Hierbij kunt u uw gewenste afmetingen invoeren en het aantal dat u nodig heeft. Als u deze gegevens heeft ingevoerd, krijgt u een overzicht van alle materialen en soorten die beschikbaar zijn met het opgegeven formaat. Hierbij kunt u diverse soorten vinden, waaronder bijvoorbeeld postdozen of vouwdozen. Ook kunt u direct zien of het gaat om een nieuwe (NW) doos of een gebruikte (GEBR) doos. Verder staat ook aangegeven of de doos blanco (BL) of bedrukt (BEDR) is. Heeft u bepaalde afmetingen doorgegeven maar ziet u niet iets voor u ertussen zitten? Ook dat is geen ramp. U kunt bij de Dozenhal ook uw verpakkingsmaterialen op maat laten maken. Houd wel rekening met een langere levertijd. 

Verpakkingsmaterialen voor uw webshop

Heeft u ook een webshop? Dan kunt u op onze website ook vele verpakkingsmaterialen vinden waardoor u eenvoudig en veilig producten kunt opslaan en/of verzenden. Denk hierbij bijvoobeeld aan enveloppen met luchtkussens en LPDE verzendzakjes.