Expo Che
Image default
Winkelen

Vloeren die bij jouw woonstijl passen in Hilversum of Bussum

Ben je bezig met een verbouwing in Bussum of Hilversum? Of staat een nieuwbouwwoning op de planning? Dan moet je over veel zaken nadenken. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vloer. Je gaat dan rondkijken naar vloeren in de regio Bussum of Hilversum, maar weet niet waar je het moet vinden. Er zijn veel bedrijven en er is veel keuze. Je hebt een bepaalde smaak of hebt al een bepaalde woonstijl. Dan is het belangrijk dat je vloeren vindt die passen bij jouw woonstijl. Vivante Bekenkamp is een bedrijf met vestigingen in Bussum en Hilversum, gespecialiseerd in vloeren. Zij hebben een grote collectie aan verschillende typen vloeren. Welke woonstijl je dan ook hebt, je vindt er vast wel een vloer die past bij jouw (toekomstige) woning.

Wat voor soorten vloer kan ik kopen?

Nu weet je waar je je nieuwe vloer gaat kopen. De volgende vraag die zich aandient is: welke soort vloer past het beste bij mij? Vivante Bekenkamp houdt hier rekening mee. Hun klanten krijgen stylingadvies van een persoonlijk adviseur en ze bieden verschillende soorten vloeren aan. Je vindt er de volgende soorten vloeren:

  • Duurzaam parket
  • Laminaat
  • Tapijt
  • Vinyl
  • PVC stroken
  • Linoleum en marmoleum

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Als je de keuze hebt gemaakt, moet de vloer ook nog gelegd worden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het zelf te doen, maar dan ben je al snel een aantal dagen of zelfs weken bezig. Ben je zelf heel handig, dan is het natuurlijk geen probleem. Heb je liever dat iemand anders het doet zodat jij je kunt richten op andere zaken die met de verbouwing te maken hebben? Dan laat je het gewoon over aan het bedrijf.

Waar moet ik nog meer mee rekening houden?

Heb je al een keuze uit de vloeren gemaakt en Vivante Bekenkamp in Bussum of Hilversum al ingeschakeld voor het leggen? Goed zo. Zorg er dan ook voor dat ze de afwerking goed verzorgen. Moeten bestaande vloeren verwijderd worden in jouw woning in Bussum of Hilversum? Dat doen ze ook nog. Zorg er ook voor dat je een goede ondervloer hebt, als je kiest voor bijvoorbeeld laminaat of parket. Ze verzorgen ook de egalisatie van de vloer. Ze hebben daar de juiste materialen voor. Kortom: er zijn eindeloze mogelijkheden bij Vivante Bekenkamp om de vloer te krijgen die jij graag wilt. Je kunt ze altijd benaderen voor meer informatie of je vraagt online al meteen een prijsindicatie op.