Expo Che
Image default
Wijn

Biologische wijn van de wijnhandel uit Arnhem

Bij TAX, een wijnhandel uit Arnhem vindt u een fijn geselecteerd assortiment biologische wijn. Dit uitgekiende assortiment is gebaseerd op smaak, kwaliteit en herkomst. Toch vindt u alles wat u wenst in het assortiment. Van een droge witte wijn tot een zoete rosé of een diepe rode wijn. Het assortiment bestaat uit zo’n 350 wijnsoorten waarvan meer dan 35 soorten biologisch zijn. Bekijk het volledige assortiment aan wijn in de webshop of kom langs bij de wijnhandel in Arnhem. Het team aan wijnspecialisten staat voor u klaar en voorziet u graag van persoonlijk advies. Benieuwd hoe de wijnen smaken? Elk weekend staan er een aantal wijnen voor u op tafel die u kunt proeven.

Leer alles over wijn tijdens een proeverij

Bent u een echte wijnliefhebber en drinkt u niet alleen graag wijn, maar wilt u er ook meer over te weten komen? Dan zijn de proeverijen van deze wijnhandel in Arnhem echt iets voor u. In een groep van maximaal 12 deelnemers proeft u verschillende soorten wijnen. Uiteraard wordt er een passende selectie gemaakt die bij uw ideeën, interesses en budget past. Naast wijn, wordt er ook een lekkere kaasplank geserveerd. Interesse in een wijnproeverij? Maak dan een afspraak in de wijnhandel te Arnhem. Wijnproeverijen worden uitsluitend op vrijdagavond georganiseerd.

Bestel online wijn en laat het leveren in Arnhem

Weet u al precies welke wijn u wilt bestellen? Dan kunt u de wijn natuurlijk ook gewoon online bestellen. Woont u in de regio Arnhem? Dan wordt uw bestelling binnen 5 uur geleverd. Extra handig wanneer u op korte termijn een heerlijke fles wijn nodigt heeft. Woont u buiten Arnhem? Ook dan kunt u wijn bestellen bij deze wijnhandel uit Arnhem. Reken dan op een levertijd van één tot twee werkdagen. Buiten de EU geldt een leveringstijd van drie tot vijf dagen.

https://www.taxwijn.nl/