Expo Che
Image default
Wijn

Proef de lekkerste Chileense wijn gewoon bij jou thuis

Drink je als echte wijnliefhebber het liefste exotische wijnen? Proef dan ook zeker eens de heerlijke Chileense wijn van Errazuriz. Dit merk streeft er al sinds 1870 naar om de allerbeste Chileense wijnen te produceren. En dat gebeurt niet zonder succes. Integendeel zelfs. Zo zijn ze in 2014 door Wine & Spirits uitgeroepen door wijnhuis van het jaar. En het gaat verder dan dat. Het merk is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste Chileense wijnhuis dat er momenteel is in de wereld. Zoals je begrijpt is het zeker de moeite waard om deze wijn te proeven. Grote kans dat je ervan zult genieten. En wist je dat je voor het drinken van deze wijn helemaal niet naar Chili hoeft?

Haal een stukje Chili naar Nederland met de lekkerste Chileense wijn

Je bestelt de Chileense wijn heel eenvoudig online zodat je ook thuis geniet van deze heerlijke wijn. Op deze manier haal je een bijzondere wijn in huis. De druiven die worden gebruikt voor het maken van de wijn, worden verbouwd in de valleien van Aconcagua, Curicó en Casablanca. Deze druiven worden gemaakt tot elegante en complexe wijnen. De wijn heeft een bijzondere smaak. Het magische woord hierbij is diversiteit. Dat geldt voor zowel de witte, rosé als rode wijnen die het merk Errazuriz verkoopt. Wat je ook lekker vindt in een wijn, de kans is groot dat je bij het wijnhuis een geschikte wijn gaat vinden.

Welke Chileense wijn past het beste bij jou?

Zoals je hiervoor las, is er een breed scala aan wijnen van het wijnhuis Errazuriz waar je uit kunt kiezen wanneer je wilt genieten van heerlijke Chileense wijn. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de juiste wijn te kiezen die goed bij je past en die ook nog eens goed aansluit op het gerecht dat je gaat klaarmaken. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, kun je de zoektocht verfijnen op smaak, druivenras, prijs en serie. Laat je jezelf liever persoonlijk adviseren? Ook dat is mogelijk. De specialisten van het wijnhuis Errazuriz vertellen je hier graag meer over.