Expo Che
Image default
Bedrijven

Trouwjurken voor een maatje meer

Iedere vrouw wil er tijdens haar trouwdag mooi uitzien en zich goed voelen in haar trouwjurk. Ook vrouwen met een maatje meer willen en verdienen dit. Er zijn in Nederland en België genoeg bruidszaken waar je trouwjurken voor een maatje meer kan vinden. Ze hebben meestal een breed assortiment aan bruidsjurken van de beste merken voor trouwjurken maat 46 of meer. Het kan soms lastig zijn om in de reguliere bruidsmodezaken te slagen voor vrouwen met een maatje meer. Hieronder worden een aantal tips gegeven die je helpen bij je zoektocht naar jouw trouwjurk.

 

Het juiste accent bij een maatje meer

Wanneer je op zoek bent naar een trouwjurk in maat 46 of meer is het goed om de juiste plekken te accentueren. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om een geplooide rok die wijd loopt uit te zoeken. Hiermee worden voornamelijk je heupen geaccentueerd. Mooie trouwjurken maatje meer zijn bijvoorbeeld de A-lijn trouwjurken. Hiermee komt de nadruk te liggen op de taille en zo lijkt je lichaam slanker. De meeste vrouwen met een maatje meer hebben ook een grotere cupmaat. Sommige bruidsjurken accentueren dit deel van het lichaam. Maar misschien wil je liever niet dat hier de nadruk op wordt gelegd. Hierbij is het belangrijk dat je voor de juiste pasvorm kiest en dat alles goed aansluit.

 

Inspiratie trouwjurken maat 46 of meer

Het kan voorkomen dat je onzeker bent over je armen, dan is het beter om niet voor blote armen te gaan. Maar sluit een mouwloze trouwjurk niet meteen uit. De coupeuse kan aan iedere trouwjurk mouwtjes maken in de stof die jij wil. Het is dan beter om niet te gaan voor een kante mauw, want deze zijn niet erg flatterend. Ook is het mogelijk om een jasje bij de trouwjurk te kopen. De meeste trouwjurken hebben bijpassende jasjes voor over de trouwjurk. Op Pinterest staat er genoeg inspiratie voor trouwjurken maat 46 of meer. Oriënteer je een beetje in wat je mooi vindt en kijk ook bij de wat duurdere merken. Zo kan je voorbereid naar een bruidsmodezaak gaan.

https://www.bruidsmodeland.be/