Expo Che
Image default
Bedrijven

Hiermee krijg je te maken bij het runnen van een webshop

Als je vanuit huis geld wilt verdienen, zou je kunnen beginnen met het runnen van een webshop. In tegenstelling wat veel mensen denken en zeggen, is het erg veel werk om een webshop goed te laten lopen. Echter, als je hier genoeg tijd in investeert dan levert dit je op de lange termijn veel op. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zou je er in eerste instantie voor kunnen kiezen om de producten vanuit huis te versturen. Echter, na verloop van tijd is dit niet meer mogelijk en krijg je te maken met lastige situaties.

Hoe meer je verkoopt, hoe afval er vrij komt

Als je dagelijks tientallen pakketjes verkoopt, krijg je te maken met veel bedrijfsafval. De soort afval hangt uiteraard af van je werkwijze. Folie afval komt bijvoorbeeld bij erg veel bedrijven voor. Om het milieu zo min mogelijk te belasten en de werkplaats netjes te houden, is het belangrijk dat je zorgt voor een goede afvalverwerking. Je zou hiervoor eventueel in zee kunnen gaan met een duurzaam bedrijf. Maak duidelijke afspraken en zorg ervoor dat jij hier zo goed als geen omkijken naar hebt.

Koop een woning met daarnaast een bedrijfshal

Mocht je zo min mogelijk tijd willen steken in reizen, dan zou je er eventueel voor kunnen kiezen om een woonhuis met daarnaast een bedrijfshal te kopen .Daarnaast kan dit ook financieel gezien voordelen opleveren. Maak dit bespreekbaar met je accountant en ontdek wat voor voordelen dit op kan leveren. Houd er daarnaast wel rekening mee dat je hierdoor al snel geneigd bent om continu met het werk bezig te blijven. Om op de lange termijn een gezond bedrijf op te zetten, is het ook uiterst belangrijk dat je zakelijk en privé gescheiden weet te houden. Neem dit mee in de overweging en bepaal wat voor jou het zwaarst weegt. 

 

Mocht je van plan zijn om je bedrijf in de toekomst te verkopen, dan is het ook niet prettig om je woning en bedrijf aan elkaar te binden. In dat geval zal je namelijk beiden tegelijkertijd moeten verkopen. Naast dat dit voor velen niet wenselijk is, is het hierdoor ook lastiger om een koper te vinden. Hierdoor kan het aan het financieel gezien dus weer minder interessant zijn.