Expo Che
Image default
Groothandel

Incontinentiemateriaal op maat van jouw problemen

Heb je moeite met het ophouden van urine of zelfs stoelgang? Dan bestaat de kans dat je te maken hebt met incontinentie. Deze lichamelijke aandoening komt voor in allerlei maten en gewichten. Bovendien kan ook iedereen er mee te maken krijgen, in tegenstelling tot wat velen denken. Zo komt incontinentie uiteraard het vaakst voor bij ouderen, maar ook volwassenen en kinderen kunnen er last van hebben. Dat kan gaan van bedplassen, stress- of druppelincontinentie of zelfs zware incontinentie. Omdat er zo veel varianten zijn, is het uiteraard ook erg belangrijk dat er voor iedere variant een oplossing is. Bij Tomcare vindt u een enorm ruim assortiment aan incontinentiemateriaal, zodat iedereen die last heeft van deze aandoening bij hun webshop terechtkan voor hulp op maat. Ontdek welke producten ze allemaal aanbieden.

Een ruime selectie aan materiaal

Bij Tomcare vind je incontinentiemateriaal voor iedere variant. Heb je een lichte tot matige vorm van incontinentie? Dan kan je bijvoorbeeld opteren voor inlegverbanden. Deze verbanden zijn erg discreet zodat niemand hoeft te weten waar jij last van hebt. Je kunt ze bovendien in allerlei maten kopen. Heb je last van matig tot zwaar urineverlies? Dan is een inlegluier of kleefluier wat jij nodig hebt. Deze types incontinentiemateriaal hebben een erg groot absorptievermogen. Ze geven een erg veilig en comfortabel gevoel zodat jij je normale leven toch terug een beetje kunt oppakken. Een netbroekje houdt deze luiers op de juiste plaats en zorgt voor een perfecte aansluiting zodat je geen lekkages kan hebben.

Vraag advies bij twijfel

Wil je incontinentiemateriaal kopen, maar ben je niet helemaal zeker welk type en merk je het best kunt kopen? Aarzel dan zeker niet om advies te vragen aan deze specialisten. Zij zorgen ervoor dat je materiaal koopt dat perfect aansluit bij de graad van jouw aandoening zodat jij terug op een relatief normale manier door het leven kan.

https://www.tomcare.be/nl/